Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2003 de olmayan 2013 kurunca peydah olan kaydetme ekranı çok can sıkıcı. Hemde makrolar ve menülerle çalışıyorsanız. Bunu iptal etmenin veya kapatmanın bir yolu var mı?. Yardım edenler Allah razı olsun.
ama çözdüm sorunu,cevap bu:
u makalede, Excel yanıt vermiyor hatası aldığınızda ya da Excel’i başlatırken veya bir dosya açarken Excel kilitlendiğinde veya donduğunda oluşan en yaygın sorunları çözmeye yardım edebilecek sorun giderme adımları tartışılır. Bu tür sorunlar, aşağıda listelenen nedenlerin birinden veya birden fazlasından dolayı oluşabilir.
Bu makalede sağlanan çözümleri sırasıyla deneyin. Daha önce bu yöntemlerden birini denediyseniz ve işe yaramadıysa, lütfen listede bir sonraki çözüme geçin.
NOT Windows 7’den Windows 10’a yükselttikten sonra Excel dosyalarınızı açmada sorun yaşıyorsanız bkz. Windows 7’den Windows 10’a yükselttikten sonra Office dosyalarını açmada oluşan hatalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.