Selamlar üstatlar;
yardımcı olursanız sayenizde excel ile sql serverdan veri cekmek istiyorum.
ben bunu yaptım denedim:
excel içinden veri aldan sql server a baglanıp ms query den veri cekiyorum
sorun yok bunda hatta başlıklarda sql alias larda sorun oldu karmasık olan sql bende view yaptım bu sorunuda cozdum
benim tam olarak yapmak istediğim excel içine bir tane buton
yapıp bastıklarında verileri ceksin olabiliyorsa yeniden basarlarsa tekrar yenilemesini istiyorum bununla iligili yada benzer bir proje varmıdır.
yada dökümanda olur vb bilmiyorum fakat ama php ile kod yazıyorum.
suan ornek olarak bu sql kullanıyorum
kısa sql
SELECT * FROM A_KartlardanDokumler
detaylı sql bunu yazmamadaki amac belki vb de her baslık için ayrı işlem yapamak gerekiyordur...
SELECT Kod, Acıklama, RenkKodu, Renk, Barkod, Turu, Grubu, Tipi, AnaMalzeme, Aksesuar, Tema, Koleksiyon, Olcu, ParcaSet, UretimSekli, Durumu, Tedarikci, AnaGrup,
Promosyon, Web, TL, SF, PSF, USD
FROM A_KartlardanDokumler
yardımcı olursanız cok sevinirim
yardımcı olursanız sayenizde excel ile sql serverdan veri cekmek istiyorum.
ben bunu yaptım denedim:
excel içinden veri aldan sql server a baglanıp ms query den veri cekiyorum
sorun yok bunda hatta başlıklarda sql alias larda sorun oldu karmasık olan sql bende view yaptım bu sorunuda cozdum
benim tam olarak yapmak istediğim excel içine bir tane buton
yapıp bastıklarında verileri ceksin olabiliyorsa yeniden basarlarsa tekrar yenilemesini istiyorum bununla iligili yada benzer bir proje varmıdır.
yada dökümanda olur vb bilmiyorum fakat ama php ile kod yazıyorum.
suan ornek olarak bu sql kullanıyorum
kısa sql
SELECT * FROM A_KartlardanDokumler
detaylı sql bunu yazmamadaki amac belki vb de her baslık için ayrı işlem yapamak gerekiyordur...
SELECT Kod, Acıklama, RenkKodu, Renk, Barkod, Turu, Grubu, Tipi, AnaMalzeme, Aksesuar, Tema, Koleksiyon, Olcu, ParcaSet, UretimSekli, Durumu, Tedarikci, AnaGrup,
Promosyon, Web, TL, SF, PSF, USD
FROM A_KartlardanDokumler
yardımcı olursanız cok sevinirim