• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel 2007'de Özet Tablo ile sayfaların konsolide edilmesi

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
konsilidasyon.png

selamlar ustte resmini verdigim http://www.excel.web.tr/showpost.php?p=304757&postcount=5
linkteki mesajda bulunan dosyanin yapininda yurttas beyin kullandigi bir anlatimin resmi, bu sekilde farkli sayfalarin konsilidasyonunu 2007`de nasil yapiyoruz, pivot table wizard`a ben bulamadim..

normal pivot table wizard da üstteki seçimde multiple consolidation alttaki seçimde de pivot table seçip ileri dersen o ekrana ulaşabilirsin

zaten insert pivot table diyerek sihirbazi calistirabiliyorsunuz, orada herhangi bir secenek yok..

araç çubuğunu özelleştirde datanın altında pivot tablo ile ilgili özellikleri özelleştirerek ulaşabilirsin

Özet Tablo ve Özet Tablo Grafik Sihirbazı.

customize/data icerisinde boyle birsey oldugundan eminmisiniz arkadaslar, sizde 2007 var kontrol ediyormusunuz ben boyle birsey goremiyorum..

Eki inceleyin.

Ekli dosyalar

• OzetTabloSihirbazi.JPG
    OzetTabloSihirbazi.JPG
    50.4 KB · Görüntüleme: 50
Olmadigina o kadar inandirmistim ki kendimi :)

Tesekkur ederim cok basit bir konu icin cok fazla zaman aldim, kolay gelsin... Insert Menusune neden eklememisler anlayamiyorum!!

Sanirim o alanlara bi yerden alan atamasi filan yapiyoruz diye dusundum fakat oyle bir yer bilamadim siz denediniz mi acaba ?

All ranges içindeki aralıkları seçin Field one kısmına ismi girin.

2003'te Page adlarını;

How many page field do you want? için iki seçenek sunuluyor.

Create a single page field for me. Bununla wizard kendisi Item1, Item2, Item3 diye page fieldleri belirliyor.

I will create the page fields seçeneğini seçerseniz, bunların adını kendiniz veriyorsunuz.

2007' de bunun dışında bir şey var mı? Bilmiyorum.

.

Geri