Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
excel 2007'de büyükharf formülü ile harfleri büyüttüğüm zaman küçük "i" ler büyük "I" oluyor. ayrıca küçükharf formülü de "I" ları "i" yapıyor. bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
4-5 arama yaptım ancak başlıklarda çözüm olabilecek bir konu göremedim. son çare arama sonuçları içindeki konuları tek tek gezmek sanıyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.