• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel 2007 makrolar-vba açılmıyor

Excel Vers. ve Dili
2003-2000
merhaba arkadaşlar forumda aradım benzer konular var sonuçlanmamış oyüzden bişey elde edemedim

hazırladığımız makrolar ve vba formlar açılmıyor.excel 2007 den olduğunu sanmıyorum zira öncedende 2007 idi.Dün format atıldı ve ofice 2007 tekrar kurdum.Yeni makro bile kaydedemiyorum yani anlayacağınız ne makroyu nede vba açamıyorum yardım edermisiniz lütfeen

Arkadaşlar lütfen sıkıntı ne olabilir excell seçenekleri ile oynadım her yere girdim çıktım bir çözüm bulamadım
yardım edin

Sayın qwert11

Sanırım dosyanızı görmeden bir şeyler söylemek oldukça güç olacaktır. Sıkıntı yaşadığınız dosyayı gönderirmisiniz, inceleyelim ve yapılacak bir şey varsa çözümü paylaşalım.

Sayın gökhan bey arkadaşa gönderdim onda çalışıyor sanırım benim excell ayarları ile alakalı dilerseniz genede dosyayı göndereyim ama dediğim gibi başka bilgisayarlarda çalıştı

Gökhan bey ofice tekrar kurunca sıkıntı çözüldü çabanız için teşekkürler

Sayın qwert11

Gökhan bey ofice tekrar kurunca sıkıntı çözüldü çabanız için teşekkürler

Rica ederim ben hiç bir şey yapmadan siz sorununuzu kendi başınıza çözmüşsünüz. Zaten benimde tavsiyem office 'i onarmanız yönünde olacaktı. Probleminizin çözülmesine sevindim iyi çalışmalar dilerim.

Geri