• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Evrak Zimmet Rapor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

unur

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2000 Türkçe
Ev:Excel xp Türkçe
Arkadaşlar evrak kayıt ve zimmet ile ilgili yapmak istediğim bir dosya var. Gerekli açıklamalar Ekteki dosyada mevcuttur.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler.

Ekli dosyalar

VBA gerekmiyorsa herhangi bir upload sitesine atıp link paylaşın. Aksambakayim

Savaş bey; Özellikle zimmet raporu çıktısı alınan evrakların karşısına yapıldı yazılmasında makro gerekir diye düşünüyorum.

MRB. bu evrak zimmet ve evrak kayıt çalışmasını nerde yada hangi kurumda kullanacaksınız. Elimde mevcut program var. Mahsuru varsa özelden mesaj atın

Bahsettiğim konulara cevap verebilecek bir proğramsa neden olmasın, Belki onun üzerinde revizyon yaparız. Keşke makrolardan anlayan bir arkadaşımız yardımcı olabilse çok daha güzel olurdu.

Yapılamayacak bir şey değil. hatta çokta güzel birşeyler yapılır. Sizinle aynı birimlerde (Kuvvet) çalışmadığımız istediğiniz kriterden anladım. sizin tapmak istediğiniz biraz daha farklı J. daki evrak kayıt değilde daha çok evrak zimmet takibne dayalı olacak. Zaman bulursam sizin isteğiniz doğrultusunda ve makro ile birşeyler yapacağım

Bu konuda yardımcı olacak arkadas yok mu?

Güncellemek için.

Arkadaşlar; sorumu anlatamadım mı yoksa gözden mi kaçtı. Yada bu konuda fikri olan arkadaşların zamanı mı yok?.
Teşekkürler.

güncellemek için

Merhaba Arkadaşlar;
1.Mesajımdaki soruma yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler

Bilgine Dosya bulunamadı diye mesaj çıkıyor.

Günaydın,
Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Geri