• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

evrak teslim takip listesi

Excel Vers. ve Dili
EV:EXCEL 2010-TÜRKÇE
İŞ:EXCEL 2010-TÜRKÇE
arkadaşlar kendim için bir tane evrak teslim takip listesi oluşturacağım.örnek çizelge ekte.çizelge şekil olarak değişebilir.benim sizden isteğim çizelgede yer alan sorumlu mu kısmında her satırda "sorumlu" "sorumlu değil" seçenekleri ve yine teslim etti mi kısmında da her satırda "teslim etti" "teslim etmedi" seçeneği olacak.öğretmenler evrak teslim ettikçe ben bunları çizelgeye işleyeceğim.daha sonra son teslim tarihi geçen evrakları ve kimlerin vermediğini bana uyaracak.bende bunları listesi alabileyim.

Ekli dosyalar

user form şeklinde olursa daha güzel olur.

Userform ile olacaksa kolaylık olması açısından soruyorum, her ögretmenin adı bu listede bir kere mi geçecek ? Yoksa bir öğretmen defalarca evrak alıp teslim edebilir mi ?

Sayın;
bedri41 ve muokumus ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim.Yalnız muokumus hocam bu evrakların dışında teslim etmesi gereken bir evrak varsa onu nasıl ekleyeceğiz.

Hocam onu eklemek için biraz VBA öğrenmelisiniz.

Userform ile olacaksa kolaylık olması açısından soruyorum, her ögretmenin adı bu listede bir kere mi geçecek ? Yoksa bir öğretmen defalarca evrak alıp teslim edebilir mi ?

sayın bedri41 öğretmenin adı listede bir defa olsun.

Sn. erdenek,

Dün soruyu sorduktan sonra herhalde aynı öğretmenler birkaç evrak alıp verebilir diyerek üzerinde biraz çalışmıştım. Dosyayı eklemeden önce muokumuş üstadın güzel çalışmasını görünce dosyayı eklemedim. Teslim edilmesi gereken evrak ile ilgili oluşturduğunuz kısım için herhangi bir şey yapmadım ancak onun haricinde muokumus'un örneği ile hemen hemen aynı çalışıyor.
Alternatif olması açısından dosyayı ekliyorum.
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Sn. erdenek,

Dün soruyu sorduktan sonra herhalde aynı öğretmenler birkaç evrak alıp verebilir diyerek üzerinde biraz çalışmıştım. Dosyayı eklemeden önce muokumuş üstadın güzel çalışmasını görünce dosyayı eklemedim. Teslim edilmesi gereken evrak ile ilgili oluşturduğunuz kısım için herhangi bir şey yapmadım ancak onun haricinde muokumus'un örneği ile hemen hemen aynı çalışıyor.
Alternatif olması açısından dosyayı ekliyorum.
Kolay Gelsin

hocam ellerine sağlık.yalnız sizin eklediğinizde raporlama yok.yani evrak teslim edenlerle etmeyenlerin raporlaması.

Dediğim gibi zaten muokumus'un eksiksiz ve güzel bir çalışması varken, ben dosyayı bitirmedim.

Hocam bir dosya daha ekliyorum. Eğer dosya eklerseniz dosyanızın adını Data sayfası 2. satıra (Y sütunundan sonra) ve Vermeyenler sayfası B Sütununa yazmayı unutmayınız.

Ekli dosyalar

Hocam bir dosya daha ekliyorum. Eğer dosya eklerseniz dosyanızın adını Data sayfası 2. satıra (Y sütunundan sonra) ve Vermeyenler sayfası B Sütununa yazmayı unutmayınız.

ellerine sağlık hocam teşekkür ederim.

Yeni bir başlık açmak istemedim. Dosyayı inceleyiniz. Eğer liste sayfasına tel. numaralarını, veli adlarını eklerseniz bu bilgilerin çıktı sayfalarına aktarılmasını sağlayabiliriz.

Ekli dosyalar

Yeni bir başlık açmak istemedim. Dosyayı inceleyiniz. Eğer liste sayfasına tel. numaralarını, veli adlarını eklerseniz bu bilgilerin çıktı sayfalarına aktarılmasını sağlayabiliriz.

Hocam veli tel bilgilerini veli kendisi yazsın.Yaka kartında olduğu gibi gitmek isteyenlere artı veya başka koyduğum zaman şablon oluştursun.birde hocam orda sınav tarihi sınav yeri falan yazıyordu.

Hocam gitmek isteyen öğrenciler için bir işaret mi koyup ona göre çıktı mı alsın?
Sınav tarihi sınav yerinden kastınız nedir? Tarih ve yer liste sayfasında yer alıyor zaten.

evet hocam gitmek isteyen öğrenciler için işaret koyup ona göre çıktı alınsın.sınav tarihi ve sınav yeri liste sayfasında oluştur butonunun üzerinde.birde hocam dosya açılırken salt okunur aç diye uyarı veriyor.

Katılım sütununa gitmeyecekler için boş bırakın gidecekler için herhangi bir karakter olabilir. Hocam dosyayı önce bilgisayarınıza kaydedin. Dosyayı sonra açın.

Ekli dosyalar

çok güzel olmuş hocam ellerine sağlık.yalnız hocam kaç öğrenciye kadar kodladınız.

Son düzenleme:
Geri