• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

evrak takip sistemi

Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE
merhaba arkadaşlar bana günlük evrak geliyor ve ben bu evrakları excel dosyasında günlük işlediklerim sayfasına ekliyorum ( barkot no, adı soyadı telefon,kodu,tarih ve teslim tarihi) daha sonra şubelerden evraklar geliyor ve ben gelen evrakları gelenler sayfasına işliyorum sadece barkot no ve geliş tarihi işte bu durumda yapmak istediğim 3 adım var şöyleki

1- Gelen evrak numaralarını GELENLER sayfasının "A" sutununa tarihlerinide "B" sutununa işlediğimde bana " C "sutununa o evrak numarasının GÜNLÜK İŞELDİKLERİM sayfasında kaçıncı satırda olduğunu yazsın ve "D" sutununa da hücreyi gör diye bir link atsın "D" hücresini tıkladığımda beni GÜNLÜK İŞLEDİKLERİM sayfasındaki o hücreye götürsün ve birde GELENLER sayfasındaki evrak BARKOT NO numarasının yanındaki "B" hücresine yazdığım tarih gitsin GÜNLÜK İŞLEDİKLERİM sayfasında o barkot numarası satırında ki "G" hücresine yazılsın.

2- GELENLER sayfasında bunu yaparken GÜNLÜK İŞLEDİKLERİM sayfasında " H" sutununda da GELENLER sayfasının kaçıncı satırında olduğu yazılsın "I" sutununda da hücreyi gör yazılsın tıkladığımda GELENLER sayfasındaki o hücreye gideyim

3- 1. ve 2. adımları yaparken günlük işlediklerim sayasında " F " sutununda evrağı işlediğim tarihe göre TABLO sayfasında hangi günde kaç adet İŞLENDİ İSE günlük işlediklerim evrak işleme tarihine göre gelsin tablodaki İŞLENEN sutundaki o güne toplam yazılsın gelmeyen evrak varsa her güne toplam adedini GELMEYEN sutununa o gün gelmeyen evrak toplamını yazsın .
örnek tablo ekte şimdiden saygılar iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Geri