• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

evrak kayıt programı

Excel Vers. ve Dili
2016
Merhaba arkadaşlar; ekli dosyamda siteden aldığım bir dosya üzerinde evrak kayıt programı oluşturdum, ancak BUL seçeneği tarihleri bulmuyor, buna bir bakarmısınız, teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba bu sorunu hallettim, excel dosyasına direk tarih yazarsam bulmuyor, ama veri girişi yapıldığında buluyor, ancak şöyle bir sorun var, bu dosyayı başka bir bilgisayarda açınca
Compile error;
Can't find project or library
hatası verip, For x =2 To [c10000].End(3).Row'da duruyor bunuda silince çalışıyor ama bu seferde
Userform1_Activcate deki TextBox6.Value = Format (Date, "dd.mm.yyyy")'DE duruyor, bunları ben sonradan ekledim yani bu dosyaya sonradan ekledim kodlar çalışmıyarak duruyor, bu dosyası Korhan hocam hazırlamıştı müsait olan arkadaşım bakarsa sevinirim. Ama genelde bu tür sorulara başkasının yazdığı kodu anlamak zor diye cevap geliyor ama bir bakarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar sizlerden bir isteğim var buna bakarsanız sevinirim.

CommandButton11'e (BUL TUŞU) aşağıdaki kodu ekledim,
ListView1.Visible = True
ListView1.Left = 36
ListView1.Top = 405
bu kodla dosya ilk açınca istenilen yerde Listview duruyor ama ikinci bir arama yapınca yada başka bir seçenekle arama yapınca Listviewi istenilen yer olan Left36 Top 405'e almıyor, userformun en üstüne alıyor, neden nereyi değiştirmem lazım. Buna bir bakarmısınız. Teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu dosyama bakma imkanınız varmı acaba? Teşekkürler.

Geri