cevaplama bölümünden gelişmiş modu seç orada gülen suratın yanında ataç simgesi var ordan resim ya da dosya gönderebilirsin yükleyip daha sonra dosyayı yine ataç simgesinden seçmen gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle şehiriçii.xls bu dosyada b2 hücresine etopla fonksiyonu yazdım ama işimi görmüyor o formülde eksik olan benim istediğim toplam aralığı sadece 00:00:00 dan büyük olanları toplasın yardıomlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Kemal bey m ve p sütnlarını ben arvento araç takip sisteminin raporunu buraya ben kopyalıyorum şimdi kopyasız halini gönderiyorum o gördüğün eksiler orda deişken onları ben yapmıyorum Ekli dosyayı görüntüle 157081
merhaba,
Öncelikle dosya yükleme yolunu anlatayım size,
Bir konuya cevap verecek ve aynı zamanda bir dosya yükleyecek iseniz Hızlı Cevap Gönder butunu değilde;
En solda en son gönderilen mesajın altında Cevap Yaz butonu var ona tıklayın.
Mesajınız ile ilgili metni yazdıktan sonra dosya yükleme için biraz aşağıda Dosya Ekle veya Sil butonu var, ona tıklatın.
Çıkan pencerede gözat butonu yardımı ile dosyanızı seçin;
Aşağıda Aç Butonuna tıklayın;
Daha sonra UPLOAD butonuna basın;
Dosya yüklendikten sonra en aşağıya gelip " Bu Pencereyi kapat" butonuna basın.
Daha sonra" Yanıtı Gönder" butonuna bastığınızda dosyanızı göndermiş olursunuz.
hadi şimdi şifresi dosyanızı bir gönderin yardımcı olmaya çalışalım.
Ben olamaz isem ustadlarımız yardımcı olurlar.
Selametle kalın.
Merhaba,
Bence sizin e topla sorununuz yok.
Tablonuzdaki verilerde, onların biçimlerinde her taraf hata ile dolu onları bir düzeltin.
Etopla formülleriniz düzelir.
Ek dosyaya bakın biraz düzeldi
Kemal bey 1 sorum - leri göstermiyor nasıl yaptınız 2 cisi ise istediğim sonucu alamadım
şöyleki : - lerin üzerini bir şekilde kapatmış olmanıza rağmen b2 hücresindeki etopla fonksiyonu kapalı olan o hücreleri topluyor
isteğim , o hücreleri kapalı olan yani - olan hücreleri toplamasın sadece 00:00:00 dan büyükleri toplasın teşekkür ederim
ayrıca gönderdiğim kitabı anlaşılması için iyice sadeleştirdim lüzumsuzları sildim Ekli dosyayı görüntüle şehiriçii.xls
merhaba,
aşağıdaki kod işinizi görürmü ?
B2 ya yapıştırıp aşağıya sürükleyin.
açılımı= eğer f2 değeri büyükse 00:00:00 dan etopla çalışsın değilse ;"") yani boş kalsın.
Maalesef büyük bir umutla mesajınızı açtım lakin benim yazdığım b sütunundakiyle aynı sonuçları veriyor
sizin gönerdiğinizide kitapda g sütununa yapıştırdım tekrar gönderiyorum
saygılar
Kemal bey h2 hücresine ufak bir değişiklikle sizin gönderdiğiniz formülü yapıtırdım bakınca boş görünüyor hücre içine girince fomül görünüyor
sadece < işaretini > yaptım bu nasıl iş
cevaplarsanız ve halen ulaşamadığım sonuca yardımınızı bekliyorum saygılar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.