• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ETOPLA İLE FARKLI SAYFALARDAKİ VERİLERİ TOPLAMA

Excel Vers. ve Dili
excel 2013
Arkadaşlar merhaba,

1 aylık gün bazında raporlarım var ve bunları özet şeklinde tek bir sayfa da etopla formülünün işlevi ile toplamam gerekli ama yapamıyorum, umarım anlatabilmişimdir,
yardımcı olursanız sevinirim.

Sizin anlatımınıza göre bir formül yazalım umarım çözüm olur.C1:C10 hücrelerinde sayfa isimleri yazılı olsun.A1:a10 değer adları ve B1:B10 toplanaçak değerler.Siz dosyanıza göre ayarlayınız.
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(ETOPLA(DOLAYLI("'"&$C$1:$C$10&"'!$A$1:A10");A1;DOLAYLI("'"&$C$1:$C$10&"'!$B$1:B10")))

Sizin anlatımınıza göre bir formül yazalım umarım çözüm olur.C1:C10 hücrelerinde sayfa isimleri yazılı olsun.A1:a10 değer adları ve B1:B10 toplanaçak değerler.Siz dosyanıza göre ayarlayınız.
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(ETOPLA(DOLAYLI("'"&$C$1:$C$10&"'!$A$1:A10");A1;DOLAYLI("'"&$C$1:$C$10&"'!$B$1:B10")))
Formül için teşekkürler üstad, sağlıcakla kalın

Aşağıdaki gibi deneyiniz.

Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(ETOPLA(DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR(tarih;"gg.aa")&"'!F:F");A3;DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR(tarih;"gg.aa")&"'!J:J")))

Evet.Haklısınız.Aradığı sayfayı bulamaz ise hata veriyor.Bende H2:H5 yerine H2:H6 yazsam hata alırım.H6 daki sayfayı bulumadığından hata verir.Bunun için size not yazdım.Sizde tanımladığınız alanda dosya sayfa bulunmalı diye biliyorum.

Geri