• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Etiket Yazdırma

Katılım
23 Mayıs 2013
Mesajlar
4
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Merhaba arkadaşlar
bizim basit bir imalat programımız var. ordan üretimi takip ediyoruz malları gönderirken etiket yazıyoruz elle dolduruyoruz. Etiketi yazıcıdan çıkarmak istiyorum. Eklediğim dosyada etiket sayfası diye sayfa açtım içine çağırmak istediğim bilgileri yazdım. yan sayfadan firma adı, sipariş no, ebatlar sütününü komple çağırabilrmiyiz. yada başka fikri olan varmı ?
 

Ekli dosyalar

düşeyara formulü kullanabilirsiniz sipariş no içinse tarihi ve verdiğiniz numarayı metneçevir ve birleştir formulüyle halledebilirsiniz.
 
Merhaba, ekteki dosyayı inceleyin umarım anlamışımdır. Sipariş numarasını yazdığınızda diğer veriler otomatik olarak gelecektir.
 

Ekli dosyalar

teşekkür ederim ama bir sıkıntı var aynı sipariş numarası ile farklı ebatlar oluyor
 
Merhaba bayezid1360,
Bu şekilde veri girişi yapıldığında excel algılayamaz. Bir sipariş içerisinde birden fazla kalem olabiliyor ve sipariş numaraları aynı olduğu için hangisini getirmesi gerektiğini belirlemek için bir tanımlama sütunu eklemek gerekir yada siparişlerinizi 29/03/13/0931-1, 29/03/13/0931-2 şeklinde tanımlarsanız çözüm olabilir.
 
bende öyle düşündüm. bizim formatı biraz değiştirmişsiniz :) şöyle birşey yapılabilir mi satırın yanına etiket yazdır butonu veya formüller birşeyler yapılır mı tıklayınca direk etiket sayfasına atsın oradan da direk yazdırsak
 
Geri
Üst