• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Etiket Yardım

Excel Vers. ve Dili
Bilgi Paylaştıkca Artar
Nejdet Beyin düzenlemiş olduğu etiket programında hata almaktayım yazdır dediğimizde ilgili sayfaları adet olarak yazdıramıyorum hepsini birden yazıyor (sayfa 1, sayfa 2 gibi seçilmesini istiyorum) yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

1. ilgili dosya sadece Veri Sayfasının etiketini döker.
2. Veri sayfasında B sütununa bakarak listeler

Siz 3 kayıt veri girmişsiniz ama B sütununu uzatıp gitmişsiniz.

Sayın Necdet Bey

yapmak istediğim 2 sütun 6 satır lık etiketi yazdırdığımız zaman sayfa secebilmek 1. sayfa gibi ayrıca programda Runtime errer "438" object dosnt support this property or methot hatası veriyor ilginiz için teşekkür ederim.

yapmak istediğim 2 sütun 6 satır lık etiketi yazdırdığımız zaman sayfa secebilmek 1. sayfa gibi ayrıca programda Runtime errer "438" object dosnt support this property or methot hatası veriyor ilginiz için teşekkür ederim.

2 sütun 6 satırlık etiket yaptım çalıştı, sorun yok. Sorun yok ta, sayfa seçmek ne demek onu anlamadım, verileriniz birden fazla sayfada var ve istediğimiz sayfayı mı seçmek istiyorsunuz?

Yani sorunuzu hiç anlamadım.

Sayın : Necdet Yeşertener bey

2 sütun 6 satırlık etiket yaptım çalıştı, sorun yok. Sorun yok ta, sayfa seçmek ne demek onu anlamadım, verileriniz birden fazla sayfada var ve istediğimiz sayfayı mı seçmek istiyorsunuz?

Yani sorunuzu hiç anlamadım.

Necdet Bey 2 sütün 6 satırlık etiket programında parametrelerde değişiklik yaptığımızda hata almaktayım. Etiket Yazdır a tıkladığımda Şablon kısmında ne varsa onların hepsini yazıyor burada yazdır kısmında sayfa 1, sayfa 2 gibi seçmek istiyorum ayrıyetten runtime hatası da almaktayım. özür dileyerek sizleri uğraştırıyorum bu da programlama ve excel bilgimiz olmadığından kaynaklanıyor saygılar sunuyorum.
msn : alibalci68@hotmail.com (mesai saatlerinde online oluyorum eklerseniz görüşebiliriz)
gsm: 0536 595 86 87

Merhaba,

Ben halaaa ne demek istediğinizi anlamadım. 2 Sütun 6 satır şeklinde ayarladım.

Hata da almadım.

Ekli dosyalar

Geri