• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

etiket makro yardım talebi

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Arkadaşlar merhaba,

İşyerinde kullanmakta olduğumuz bir etiket formatımız var. etiketi yine buradan bir arkadaş yardımıyla almıştık. makro bilmiyorum. ama sanırım işimi makro ile çözmemiz gerekiyor. buna göre;

etiket dosyasında altta numaralandırma yaptığım sütunları makro içinde birleştirmem gerekiyor. örneğin 4-5 birleşip 1 ADT yazmalı. konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler

Ekli dosyalar

İlginize teşekkür ederim. ama benim gönderdiğim dosyadan farkını göremedim. acaba yanlış dosyayı mı gönderdiniz. tekrar iletebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler

ölçü birimi diye satır alta eklendi.
sizin istediğiniz de bu değilmiydi.
bence siz benim gönderdiğim dosyayı tekrar inceleyin.

yok aslında ben yanlış anlattım sanırım. kastetdiğim bu değildi. ölçü birimi sütunundaki değerin miktar ile aynı yerde çıkması. yani ( Miktar: 1 ADT ) gibi. excel deki birleştir komutu gibi çalıştırmak istiyorum. eğer bir tanesini yapabilirsek diğerlerinde de ben yaparım diye bu örneği vermiştim.

Teşekkürler

aslında konunun özü şu. etiket formatı küçük olduğu için hücre içeriklerini birleştirerek daha fazla bilgi girmek istiyorum. Miktarla ölçü birimi, boy-en-derinlik gibi.

farklı sütünarı birleştirmeyi başaramadım.
forumda muygun ve necedet beyden yardım isterseniz onlar daha iyi cevaplar hazırlayabilir.

yok aslında ben yanlış anlattım sanırım. kastetdiğim bu değildi. ölçü birimi sütunundaki değerin miktar ile aynı yerde çıkması. yani ( Miktar: 1 ADT ) gibi. excel deki birleştir komutu gibi çalıştırmak istiyorum. eğer bir tanesini yapabilirsek diğerlerinde de ben yaparım diye bu örneği vermiştim.

Teşekkürler

Merhaba;
Özel mesajınıza istinaden (sorunuzu tam anladığımı da zannetmiyorum) ilk ekinizden çok farklı olmasada bir örnekte benden.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Özel mesajınıza istinaden (sorunuzu tam anladığımı da zannetmiyorum) ilk ekinizden çok farklı olmasada bir örnekte benden.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Aslında tam istediğimi göndermişsiniz. Hücreleri makro içinde birleştirmekti amacımız.

Teşekkürler

Geri