• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Etiket Basımı Hakkında

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excell 2003 English
Merhaba Arkadaşlar,

Microsoft Office 2007 Kullanıyorum

Etiket.xls ve Öğrenci Etiket.doc olarak 2 adet dosya mevcuttur.

Etiket dosyası içerisinde ("ÖĞRENCİ ADI SOYADI" "ADRES" "SEMT" "ÖĞRENCİ ANNE ADI") olmak üzere Sütunlar mevcuttur bunların altlarında bilgiler var bu bilgileri

etiket1d.jpg

Öğrenci Etiket.doc dosyası içerisinde oluşturmuş olduğum (Postalar içerisinden Etiket) işlem mevcuttur. ".doc" dosyasında oluşturmuş olduğum formatta Varolan Alıcıları Seç - Varolan Listeyi Kullan deyip ".xls" dosyasını

etiket2.jpg

seçince 2yan yana 8 alt alta bulunan A4 Etiket kağıt üzerine basılmaktadır. Yapmak istediğim ise kısaca şudur

Makro yardımı ile aşağıda sıraladığım gibi yada benim seçeceğim şekilde de olabilir bilgilerin alt alta gelerek etiket üzerinde çıktısını almayı sağlamak

"ÖĞRENCİ ADI SOYADI"
"ADRES" "SEMT"
"ÖĞRENCİ ANNE ADI"

Etiket Boyutları aşağıdadır şimdiden çok teşekkür ederim ivedi yardımlarınız bekliyorum

etiketboyutlar.jpg

Ekli dosyalar

Merhaba,

Ben soruyu pek açık bulmadım. Ya karmaşık sordunuz ya da ne yapmak istediğinizi ben pek anlamadım.

Benim anladığım kadarı ile aynı sayfada 4 etiket, ek dosyayı inceleyiniz. sayfa kenar boşluklarını yazıcınıza göre ayarlayın.
iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba Arkadaşlar,

Anlatmak istediğim aslında çok basit

1 dosya var onun içerisinde A1 - A2 - A3 - A4 Sütunları var bunların altında bulunan yazıları A4 kağıdı üzerine alt alta almak istiyorum bilgilerin
2 adet yan yana 8 adet aşağıya doğru olan etiket var A4 kağıt üzerinde çıktısını almak istiyorum

Geri