• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Eskiden PW vardı

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Tr
Günaydın.

Sabah word'de bir yazı hazırlarken, aklıma PW ile yazdığım yazılar geldi. Eminim birçok arkadaş ismini bile duymamıştır. Ben de merak ettim, üyelerimizden, kullanan başka arkadaşlar var mı diye...

Merhaba,

1-2 kere kullanmıştım PW'yi ama benn daha çok Wordstar kullanmıştım. Hey gidi günler heyy :)

pw...

bende uzun zaman pw kullanmıştım. 3-3,5 sene kadar kullandım.. resmi kurumlarla sürekli yazışmalarımız olurdu çalıştığım yerde... bayağıda ii kullanıodum..

lotus 123 vardı bide... şimdiki gibi menüler gözönünde diildi, ezberden yapardık formülleri...
aah ah şimdikiler de bilgisayar kullanıos die geziolar, exceli açmaktan wordde yazı yazmaktan habersizler, o zaman olsa ne yaparlardı acaba... :P

Lise yıllarında müdür yardımcımızın işlerini PW ile yapardım ,
karşılığında oda ve bilgisayar bana kalırdı ve pek havalı olurdu.
Onların işi kısa sürede görülürken, ben de odanın keyfini çıkarırdım.
Sonuç : PW faydalı bir yazılımdı :)

ben de eski bir bilgi işlemci olarak dbase de küçük program yazmak ve diğer yazışma ve tablo işlerinde lotus123 ile beraber yaklaşık 10 yıl kadar kullandım.

Ben de Yüksek Lisans tezimin yazı kısmını PW, grafiklerini de Lotus ile yaptım. Ama ikisini de ayrı ayrı yaptıktan sonra grafik çıktılarını kesip PW ile yazdığım sayfalara yapıştırırdım. Şimdiki imkanlar büyük bir nimet, kıymetini bilmek lazım.

Ben de tezimi PW'de hazırlamıştım. Hatta makro bile yapmıştım.

Windows 3,1 in yazı programı değilmiydi PW?
Yoksa DOS'tada bir program vardı o muydu acaba?

Merhaba,

Ben de PW kullandım, hatta PW Plus ile de çizgilere hükmedebilmiştik, güzel günlerdi onlar,

Evet, dünü unutmadan bugünün kıymetini bilmek! İşte en güzel bir örnek..

Saygılarımla.

eski anılarım canlandı şimdi :) askerde bile kullanmıştım bu programı. çok iyi geliyordu o zamanlar :)

Şimdi bende bir başlık açarmışım.:D

Eskiden QBasic vardı.

qbasic....

evet evet.. ne güzel bi programdı, yeni veritabanları oluşturdukça sanki yeni program yapmış gibi sevinirdim her seferinde... ::)

Windows 3,1 in yazı programı değilmiydi PW?
Yoksa DOS'tada bir program vardı o muydu acaba?

PW yi ilk bilgisayarım 486 DX zamanında bende kullanmıştım. İşletim sistemimde windows 95 idi. Ne günlerdi ama. O mavi ekranını halen daha özlemiyor değilim yani.:biggrin:

PW Professional Write , peh peh peh. Ne programdı, ne kadar büyük bi gelişmeydi.
Vay be yıllar ne çabuk geçiyor. Hele o Qbasic e hiç başlamayalım. 10,20,30....

Of of yaz yaz dur.Hata verir dön başa tek tek kontrol et...

Geri