Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim bir liste var bu listemde bulunan sayıların başka bir listede gidip eşit olanını yada kendisine en yakın olanını bulacak bır formul lütfen yardımmm.
Bu dedıklerınız gıdıp bı ustunu getırıyor ama ben en yakından bahsedıyorum mesele ben ben 500 ara derken listede de 2 10 100 100000 gıbı degerlerden olusuyorsa gıdıp 100 degerını getırecek bana
E2 hücresine değer yazıp F2 hücresindeki değeri kontrol ediniz.
F2 hücresindeki formül dizi formülü olup formül çubuğunda iken direk ENTER tuşuna basmadan CTRL+SHIFT+ENTER tuşlarına basılarak dizi formülü oluşturun.
Not:Excel formül başına ve sonuna { } ayıraçlarını otomatik olarak ekleyecektir.
Bu şekilde ifade kullanacağınıza, biraz da dikkat buyurup inceleseniz. Yukarıda eklediğim dosyada hem dizi formül var ve hem de dizi olmayan formül var.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.