• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

en son değişiklik yapılan hücreyi bulma

Excel Vers. ve Dili
ofis 365
arkadaşlar çalışma kitabında en son hangi hücrede değişiklik yapıldığını ve hatta değişiklikten önceki değerin ne olduğunu bulma imkanımız var mı?

sn hamitcan benim dosyam ağda paylaşıma açık değil bana özel bir dosya ve bu dosyada hangi tarihte ve saate hangi sayfada ve hangi hücrede nasıl bir değişiklik yaptığıma dair bilgilere ulaşmak istiyorum bununla ilgili makro veya başka birşey varmıdır acaba?

tamda benim istediğim gibi.. bu kodları kendi dosyama nasıl uygulayabilirim. ayrıca ben çalışma kitabının bütün sayfalarında yapılan değişikliklerin yedeklenmesini istiyorum.

Son düzenleme:
kendi dosyama uygalamayı başardım teşekkürler Korhan bey tamda istediğim gibi

Hocam ekteki kod çok işime yaradı . Eski bir kod olmasına rağmen . Benim çalışma kitabımda iki tane sayfa var isimleri
Kursiyer Listesi ve Hesap Kartı her iki sayfada da yaptığım değişiklikleri veya daha sonra buraya ekleyeceğim 3. veya 4. bir sayfa olursa bunlardaki değişiklikleri de izlemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim .

Birde Hesap Kartı sayfasında formül var çalışan aynı anda iki üç tane değişiklik birden oluyor . Bunu da izleyebilirmiyim .

Dosyanızı eklerseniz yardımcı olabilirim.

Şahane bir paylaşım,
Tekrar teşekkürler

Hocam dosyam ektedir.

1-Kursiyer Listesi 'nde İsimden diğer tarafa köprü oluşturdum

2-Hesap Kartı kısmında '' E '' sütununa tahsilat girdiğim zaman '' F '' sütunudaki formül sayesinde girdiğimiz rakam düşüyor . Hem F sütununda düşüyor hem en altta Bakiye Görünümü ''G23'' Hücresinden düşüyor , hem de Kursiyer Listesi sayfasında ki Kalan Borç kısmı değişiyor .

İstediğim değişiklikleri izlemek ama paylaşılan bir kitap değil . Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim .

Ekli dosyalar

Geri