Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özür dilerim. b ve c sutunları değişken. her gün veriler değişiyor. H I J sutununda aynı veriler olunce G sutunua çift isim yazıyor.mesela enes enes gibi
Eğer benim eklediğim çalışma için konuşuyorsak, değişmemesi için bir sebep yok.
Tüm firmaların olduğu kısmı sizin düzenlemeniz gerekiyor.Tüm çalıştığınız firmaları o kısma yazmanız lazım.
En yüksek fiyatta olan firma , en randımanlı da olmayabilir.
Gerçek dosyanızı görmeden yorum yapamam.
sizin eklediğiniz tabloda her hangi bir firmaların verileri değiştirtim G H I j sıralama hiç değişmiyor. benim için bu önemli. alakanızdan dolayı teşekkürler
Benim eklediğim çalışmanın kilit noktası sizin oluşturduğunuz A,B,C sütunundaki sıra numarası. Eklediğiniz dosyada büyükten küçüğe doğru sıralı olarak eklemişsiniz. Ben dataların daima bu şekilde düzenli geleceğini düşünerek, A sütunundaki sıra numaralarını kullandım.(C sütunundaki veriler benim için önemli değil.) Eğer gerçek çalışmanız böyle değilse formülleri değiştirmek gerekir.
Size anlatmak istediğim bu durumdu. Eklediğiniz örnek dosyada En iyi 12 firmayı A,B,C sütununda büyükten küçüğe siz sıralı vermiştiniz. Yine öyle olmayacaksa yeni bir formülle düzenleme yapmak gerekecektir.
hocam size zahmet veriyorum
b ve c sutunları hergün değişiyor
200 yakın isim ve veri var.bunlar rank ile b ve c sutununa aktarılıyor
herşey için teşekkür ederim
Yazdıklarınızdan çok birşey anlamadım.
Dosyalarınız nasıl oluşuyor onu görmem lazım.Bu işlemin bir önceside var sanırım.Onlarla ilgili bir örnek dosyada yüklemeniz gerekecek.
hocam
sizin yardımcı olduğunuz dosyada m sutunu yani isimler sabit.
ama b sutundaki isimler sabit değil hergün değişiyor. c sutunundaki verilerde.
ilginiz için teşekkür ederim. hakkını helal et.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.