Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstediğim tam anlamıyla olmadı, dosya içinde değişiklik yaparak isteyorum fakat bunu nasıl yapmam gerektiği hakkında bilgim yok, fakat yeni konu göndererek aynı isimde tekrar bir başlık açmak doğrumudur bilemiyorum.
1) İzin hak etmek için belli gün sayısı mı gerekli?
2) Kişinin yaşının bu hesaplamalarda bir önemi var mı?
3) Kişi sayısı artacak mı?
4) İzin kullanma adetinde bir sınır var mı? Örneğin bir kişi 14 günlük iznini birer gün halinde 14 defada kulanabilecek mi?
5) İşbaşı tarihiyle bugünün tarihini karşılaştırmaya ihtiyaç var mı? Yani işbaşı yapması gerektiği halde yapmayanlara ilişkin bilgi takibi yapacak mısınız?
Gibi açıklamaya muhtaç noktalar var.
Sadece izne çıkış tarihi ve gün sayısını yazıp;
-- işbaşı tarihi,
-- kullanılan izin adeti,
-- kalan izin hakkı gün sayısını mı
hesaplatmak istiyorsunuz?
Bence soruyu, daha doğrusu düzenlenecek belgeden nihai olarak ne beklediğinizi açık bir şekilde yazarsanız, bir belge hazırladım, gerekli değişiklikleri yaparak gönderirim.
İlginiz için teşekkürlerimi sunarım, sizin bahsettiğiniz aşamaları yaparak dosyamı hazırladım sadece ekli dosyada sormuş olduğum 3 sorunun formulasyonuna ihtiyacım var, bu 3 sorunun formulasyonuna ulaştığım zaman dosyayı tamamlamış olacağım.
Yardımlarınızı rica ederim.
Bir de tavsiyem olsun size Ms.Excel'de çalışırken aynı tür verileri farklı sayfalarda aynı biçimde kullanmanızda yarar var, özellikle formül kurarken ve en önemlisi formül kopyalayıp yapıştırırken.
Söylemek istediğim şu; kişi isimlerini tüm sayfalarda ya satırlara ya da sütunlara almanızda yarar var.
Sayfanın birinde kişiler aynı sütunda, diğer sayfada ise aynı satırda.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.