• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Emekliler için vergi iade formu var mı?

berkos' Alıntı:
emekli vergi iade formu olan arkadaşlar acil lütfen

sn. berkos bu sorunuzun bu başlıkla (MOUSE İLE ÜZERİNE GELİNEN HÜCRENİN RENK DEÐİÞTİRMESİ) ne ilgisi var?

Ayrı bir başlık haline getirdim.

emekli v.i formu

sayın danersin :
Emekli V.İ formu benim ikinci isteğimdi tabiki birincisiyle alakası yok.
Maus renklerdirmeyi başka kardeşime cevaplamışsınız onu nasıl kullanacağımı sormuştum.ancak şimdi emekli V.İ varsa rica ediyorum.saygılar.

Merhaba aligurlevik

Göndermiş olduğun program çalışanlar içindir.Ginede paylaştığınız için teşekkür ederiz. :hey:

Abazya gönderdiğin proğram çok gzel sağol, fakat YTL cinsinden olmuyor :kafa:
Mesela 1,80 YTL yazacağım 180,00 oluyor ??

Sn:okitay

Abazya gönderdiğin proğram çok gzel sağol, fakat YTL cinsinden olmuyor
Mesela 1,80 YTL yazacağım 180,00 oluyor ??

Bu proğramı ben yapmadım. Madem bu yapılan emek hoşuna gitti ona benzeterek bir şeyler yapmaya çalıştım.

Ã?nce şunu söylemek istiyorum. Lütfen Ã?zelimden benden soru yapmamı istemeyin,bu isteği sanki birilerine senet vermişte borcunu ödeyememiş biri olarak hissediyorum. Yapmışım yapamamışım bu önemli değil.Bilemiyorsamda açık açık söylerim BİLMİYORUM derim. Her türlü insanlık hali var. Yazınızı okudum ve kahroldum yardım edemediğim için.

Sözün özü ne olur. Þahsımdan direk cevap istemeyin,bilhassa özelden hiç istemeyin.

Yaptığım çalışma diğer çalışmanın benzeri. Yanlız hiç bir şekilde koruma şifre yoktur. İsteyen istediği bölümü değiştirip. Hatta kendi ismini koyup kendinede mal edebilir helal hoş olsun.

Geri