Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DUR HOCAM DUR.....ÇOK HOÃ BİR ÃEY...LÜTFEN BAKIN.....İNANIN ÇOK DUYGULAACAKSINIZ....CAN DÜNDARIN EVLİLİKLE İLGİLİ YAZISINA Ã?YLE BİR SLAYT HAZIRLAMIÃ...Ã?YLE BİR MÜZİK YERLEÃTİRMİÃKİ ARKADAÃ....İNANILMAZ.....BEN 10 KERE İZLEDİM....BUNU YAPTIÃIM ANDA OLAY BİTECEK...
ÇOK MU BÜYÜKTÜ DOSYA BOYUTU ACABA....BİR DAHA DENEYEYİM...
cok ıyı bılmıyorum ancak eger power poınt prog turkce ıse cok kolay bende bılemeden deneme yanılma ıle askerıyede veda gecesı ıcın yapmıstım eger ılgılenıyorsanız yardımcı olmak ısterım...benım suan kullandıgım ıngılızce ıngılızcemde cok ıyı olmadıgı ıcın tarıf etmekte yada acıklamada zorlanıyorum
ilgileniyorum üstad.....özellikle müzik yerleştirmede problemlerim bitmiyor.....birde slaytlarda sayfanın bir tarafında resim varken diğer tarafına sonradan yazı gelmesi ve aynı sayfanın değişik yerlerinde değişik yazıların bir kaç saniye arayla bir biri ardına çıkmasını nasıl yapıyorlar....
Sayfaya eklediğiniz her nesne için ayrı animasyon ayarı yapmanız gerekiyor. Bunun için nesneyi (resmi veya yazıyı) sağ tıklayın ve gelen menüden "Ã?zel animasyon" seçin. Gelen pencerede, istediğiniz animasyonu ve kaç saniye arayla görüneceğini, ne taratfan geleceğini v.s. ayarlayabilirsiniz.
arkadaşlar..nihayet ses olayını çözdüm.....Allah rızası için biri bana demediki....mp3 ekleyemessin.....müzik dosyanın wav olması lazım diye....yazının yada resmin üzerine sağ tıkladığın zaman orada eylem ayarları denen bir yer var....burası mp3 kabul etmiyor....ama müzik dosyasını wav yaparsanız kayıt ediyor....ve bu kaydı sonra üstteki slayt gösterisi mönüsünden slayt geçişi bölümüne tıklayıp ilk sayfa için sağda gelen bölmeden ses yok'u kaldırıp kaydettiğiniz dosyayı bulup tıklamanız lazım....sonraki sayfalar için bir şey yapmanıza gerek yok....birde sonraki sese kadar dön bölümünü de tıklıyorsunuz.....olay budur....tabi mp3'ü nasıl wav'a çeviririz diyorsanız..o konuda bazı proğramlar var...bende tesadüfen bir yerden bulup indirdim.....sevgili editörler o konuda yardımcı olabilir....
şimdi geriye kaldı...aynı sayfada birden çok yazıyı ard arda geçirmekte....
Müzik olayını hallettiğinize göre onuda hallederseniz, Sayın zerige açıklamış bunu, birazda siz PP nin yardımlarına bakarsanız çözeceğinize inanıyorum.
arkadaşım ekte göndermiş olduğum dosyayı önce ppt yi ac>dosya aç>ile ilgili dosyayı aç oradan nasıl yapıldığını adım adım yapabilirsiniz. şimdiden kolay gelsin
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.