• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ekders programı için yardım!!!

Excel Vers. ve Dili
excell 2007
Öncelikle site yönetiminden özür diliyorum acemliğime verin, konuyu ikinci kez açıyorum. Diğerini yanlış yerde açmışım galiba.

sorumu ekteki dosyada örneği ile anlattım.

kısaca söyleyecek olursak, bir ek ders programında öğretmenin geldiği güne göre otomatik olarak hesaplamayı yapmasını istiyoruz. öğretmen hafta boyunca tam olarak gelirse mesele yok ama değişik günlerde devamsızlık yaparsa o zaman sıkıntı başlıyor. çünkü kimin ne zaman rapor ya da izin alacağını ya da okulun ne zaman kar tatili vs olacağını bilemeyiz.

her durumda otomatik olarak hesaplamayı yapacak daha doğrusu dağıtımı yapacak bir bölüm yapmaya çalışıyorum.

Ekli dosyalar

"Arama" yaptım.:hayir: Hatta bu programı da buldum ama bu programda benim yapmak istediğim şey yok. Bi de kendi programımı geliştirirken yardım almak istedim sadece. Dosyayı inceleyip yardım etmenizi istiyorum.

Aslında program gönderdiğim dosyadan ibaret değil. Programın aslını karıştırmamak için bazı şeyleri başka bir yerde çözüp programa ekliyorum.

Bi bakmanızı istiyorum.
Üstelik benim yapmaya çalıştığım şey sadece dersleri sabit olan sınıf öğretmenleri için geçerli, bi de branş öğretmenleri var ki onların durumu daha fena, her gün 6 saat dersi olmayabilir. o zaman ne yaparız hiç bilmiyorum.

Ekders programına yardım lütfen!!

arkadaşlar yukarıda eklediğim dosyadaki soruna bi el atan yok mu acaba??

Geri