• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ekders kbs li

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Arkadaşlar göndermiş olduğum proğramın makrolarını karıştırdım bana yardımcı olursanız memnun olurum. açıklamaları sayfa içerisinde mevcuttur.Yardım edenden ALLAH razı olsun.

Ekli dosyalar

111 kişi bakmış ama bir kişi cevap bile yazmamış. üzüldüm.

Sayın Yeşilmuh bu programı ya bu sitede yada başka bir sitede görmüştüm. sıfırdan kodlarıyla uğraşmak yerine tekrar indirmeyi deneyin sorun çözülebilir. makrodan anlasam yardımcı olmaya çalışırdım. ve tavsiye hiç bir zaman yedek almadan makroları yada formülleri ellemeyin :D iyi günler dilerim.

Sayın Yeşilmuh bu programı ya bu sitede yada başka bir sitede görmüştüm. sıfırdan kodlarıyla uğraşmak yerine tekrar indirmeyi deneyin sorun çözülebilir. makrodan anlasam yardımcı olmaya çalışırdım. ve tavsiye hiç bir zaman yedek almadan makroları yada formülleri ellemeyin :D iyi günler dilerim.

Teşekkür ederim.Evet bu sitede var ama onun içinde oynama yaptım sayfa ekledim. mesela devam devamsızlık gibi. yaparken makroları karıştırdım. yine de katkılarınızdan ve tavsiyelerinizden dolayı teşekkür ederim.

arkadaşlar bende muygun kardeşin yardımlarıyla ek ders çalışması yapmaya çaıltım ama bir yere geldim yine tıkandım yadımlarınızı bekiyorum

Proğram sayfasındaki dersleri gün gün sayısal olarak t-u durumuna göre dağıtmak istiyorum bu mümkünmü acaba arkadaşlarteşekkür

Ekli dosyalar

• 233.rar
    233.rar
    322.5 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
arkadaşlar yapmak istediğim proğram dosyasındaki E10 daki teorik E 11 deki Uygulama dersleri isme gününe ve verildiği birime göre ve gününe göre
Ders Dökümü sayfasındaki AS-AU-AT sutunlarına gününe göre atmak istiyorum ders döküm sayfasındaki P2 hücresindeki isme göre bana bunun için verebilecğiniz formül nedir yardımcı olurmusunuz lütfen

Geri