• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ekders aktarma

zerali

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
arkadaşlar benim bu proğramda yapmak istediğim şey Eylül ayının ekdersini girdiğimde kbs butonuyla bilgisayarım C ye kbs sayfasındaki şablona uygun bir excel dosyası oluşturmasını istiyorum.(diğer aylarda da aynı buton aynı işi görebilecek ) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Bu konu ile ilgili çalışmamı MEB ve Okul Uygulamaları başlığına ekledim.Yetkililer onaylarsa istedğiniz var o uygulamada.

Ekders Puantaj Programı hazırlamıştım. Kendim okulumda kullanıyorum. Sizin taleplerinizide yerine getiriyor program.

hexadesimal hocam 1 saattir arıyorum ama bitmiş bir proğram bulamadım eğer elinizde varsa yada linkini yükleyebilirmisiniz.

Şu an yok program. Ama dün akşam yüklemiştim. Yönetici arkadaşlar bakabilirse ....

17bn57 hocam ilginize teşekkür ederim ekders proğramını çok güzel yapmışsınız. yalnız kullanmaya çalıştığımda hep hata veriyor.2007 den mi kaynaklanıyor acaba.2003 olarak da kaydettiğimde de aynı hatayı veriyor.yanlış bir şey mi yapıyorum.

ne hatası alıyorsunuz açıklarsanız yardımcı olabilirim.

syn zerali bi kaç düzenleme yaptım aynı linkten tekrar indirip bakarmısınız. yine hata verirse ayrıntılı olarak hatanın ne olduğunu yazarsanız. ona göre yardımcı olabilirim.

17bn57 hocam cevabım biraz geç kaldığı için özür dilerim malum tatil.Proğramda kbs aktar bölümünde günler belli değil hatalı ve veri bölümünde tarih ayarla ya tıkladığımda Run-time'13':
Type mismatch diye bir şey çıkıyor

17bn57 hocam çok teşekkürler

Geri