• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ek ders tablo dağıtımı

bu tablo ünvesitemiz için kullanılan tablo. program dosyası ders programı ders dökümde kullanılan tabolar program dosyasından ders döküme bilgileri atmak istiyorum nasıl yaparım yardım ederseniz mutlu olurum

program da yazan dersleri mesela tayfun ismini programdan alıp ders döküm formuna atmasın

Merhaba;
Bence Tablonuzun yapısı yanlış. Bununla ilgili sitede araştırma yapın , örnekleri inceleyin.
Yinede eki inceleyin. (tam çözüm olmasada) Size fikir verecektir.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

ek dersler

size meail atabileciğim veya konusabilecim adres verirseniz MUYGUN kardeş ilave edeceim ortadaki tablolara da bilgileri atmak için günleri aya göre ayarlamam gerek

Son düzenleme:
Merhaba;
Tablonun neresinde neyi düzenlemek istiyorsanız belirtin.
(ayrıca tablonun yapısının yanlışlığı noktasına sanırım geldik)
İyi çalışmalar.

tablo

değerli arkadasım tabloları personel sayısı kadar çıkarmak istiyorum birde hasap var

Ekli dosyalar

biraz düzenleme yaptım ama formüllerde kayma oldu galiba muygun kardeş
1- çağrı şarlar gibi tüm hocalar ayrı ayrı ders formu çıkarmak istiyorum
2-programın içine yeni bir birimi bölümü ekledim buda üniversitemiz içinde diğer kurumlarad girdiği dersler var onları ialave için dersin verildiği birime yazmak için
3 çağrı şarlar dosyasındaki AS sutununda bulunan satırlara te orik ve uygulam dersleri toplanacak ve ders yükü hesaplaması formuna dökülecek bunların bir tenesini yaparsanız devamını ben yapmaya çalısırım değerli arkadasım

Son düzenleme:
Yardımcı olurmusunuz lütfen

Geri