Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu tablo ünvesitemiz için kullanılan tablo. program dosyası ders programı ders dökümde kullanılan tabolar program dosyasından ders döküme bilgileri atmak istiyorum nasıl yaparım yardım ederseniz mutlu olurum
Merhaba;
Bence Tablonuzun yapısı yanlış. Bununla ilgili sitede araştırma yapın , örnekleri inceleyin.
Yinede eki inceleyin. (tam çözüm olmasada) Size fikir verecektir.
İyi çalışmalar.
size meail atabileciğim veya konusabilecim adres verirseniz MUYGUN kardeş ilave edeceim ortadaki tablolara da bilgileri atmak için günleri aya göre ayarlamam gerek
biraz düzenleme yaptım ama formüllerde kayma oldu galiba muygun kardeş
1- çağrı şarlar gibi tüm hocalar ayrı ayrı ders formu çıkarmak istiyorum
2-programın içine yeni bir birimi bölümü ekledim buda üniversitemiz içinde diğer kurumlarad girdiği dersler var onları ialave için dersin verildiği birime yazmak için
3 çağrı şarlar dosyasındaki AS sutununda bulunan satırlara te orik ve uygulam dersleri toplanacak ve ders yükü hesaplaması formuna dökülecek bunların bir tenesini yaparsanız devamını ben yapmaya çalısırım değerli arkadasım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.