Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekteki gibi basit bir etiket hazırlamak ve yazdırmadan önce baskı önizleme yaparak kontrol edebilceğim bir çalışma yapmak istedim ama olmadı. Yardım edecek ustalarımı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Etiket için Word deki Adres Mektup Birleştirmeyi öğrenmenizi öneririm. Yüzlerce standart etiket kullanabileceğiniz gibi kendi etiket boyutunuzu kendiniz de tanımlayabilirsiniz.
Verilerin illa wordde olması gerekmiyor excelden de veri alınabilir.
Anlaması biraz zaman alır ama öğrendikten sonra işlerinizi çok kolaylaştırır.
Word deki etiket birleştirme işleminde her seferinde yeni kalıp (şablon) hazırlamak gerektiriyor ve standart bir görüntü olmuyor. Bu nedenle excel de hazırlayarak herseferinde uğraşmak istemiyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.