• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğersay formül sorunum.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Standard 2013-Türkçe
merhaba dostlarım,
Excel de yapmış olduğum çalışmada E14:AF25 hücresi aralığındaki 3 defa ve üzeri yazılmış olan 2.3.4 rakamlarını bana kırmızı dolgu ile göstermesini istiyorum örnek dosya ekte bulunmaktadır.

Ekli dosyalar

Merhaba,
İstediğiniz şöyle bir şey mi ?

Kemal Bey,

zaman ayırdığınız için teşekkürler ama istediğim bu değil.

örnek :ekli dosyada ayın 1 i pazar günü dört defa 3 yazılı fazla olan herhangi bir 3 rakamını renkli dolgu ile göstermesini benim için faydalı olacaktır.

ayın 3ü salı günü beş defa 2 yazılı fazla olan 2 rakamlarının renkli dolgu ile gösterilmesi benim için faydalı olacaktır.

yani ayın herhangi bir gününde aynı rakamdan(2.3.4 rakamları) 3 defadan fazla yazılmış ise fazla olanı yada olanları renkli dolgu ile gösterilmesi gerekli.

Kendiniz örnek bir renklendirme yapabilirmisiniz.

Dosyanız ektedir.

Kuvari Bey,
dosyada sanırım koşullu biçimlendirmede çalıştınız ayın günlerinide formüle dahil etmişsiniz yani E14:AF25 hücresi aralığında formül olabilirmi ve AG,AH,AI sutunundaki kırmızı dolguyu kaldırabilirmisiniz.
kırmızı dolgu gösterdiği yerlerde formül günlerin yazılı olduğu yeride kırmızı dolgu gösterebilirmi?

Son düzenleme:
Kuvari Bey,
dosyada sanırım koşullu biçimlendirmede çalıştınız ayın günlerinide formüle dahil etmişsiniz ve ayın 28 inden sonra kırmızı alanın olmaması mümkünmüdür.

Kırmızı alanın gelmemesi olur ama ilk dediğinizi anlamadım.

Kırmızı alanın gelmemesi olur ama ilk dediğinizi anlamadım.

bahsettiğim alan ekteki dosyada sarı dolgu ile taradığım alan bu alanda günler yazıyor formüle dahil olmasın lütfen

Ekli dosyalar

Geri