• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğersay fonksiyonunu makroya çevir

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
değerli uzman abiler eğersay fonksiyonu ile bir süreç tablosu hazırladım sayda pek çok hücrede bu formülleri kullandığım için sayfam yavaşladı dosya kayıt yaparken çok yavaş açılıp kapanırkende yavaş açılıp kapanıyor ben bu formülleri makroya çevirirsem işlemlerin hızlanacağını düşündüm sizden isteğim bu konuda bana yardımcı olmanız ekteki dosyamda süreç sayfasındaki eğersay fonksiyonlarını makroya çevirebilirseniz çok memnun olurum toplam süreç sayfasındaki fonksiyonları çevirirseniz dahada memnun olurum kolay gelsin teşekkürler

Ekli dosyalar

yanıt

300 kb olan dosyanız 12 mg çıkmış. sayfalarınızda gereksiz şişliği tespit için, ctrl end tuşlarına basıp en son kaydedilen hücre satırına gider ve fazla satırları silerseniz dosya boyutunuz küçülür.

Ekli dosyalar

makrolar ile bende ilgileniyorum daha detaylı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum

sayın HİÇDURMAZ ve sayın MERSİLEN cevaplarınız için teşekkür ederim bu konuları denedim ama başarılı olamadım sizden ricam =EĞERSAY(DATA!$G:$G;$A8&E$7) foksiyonunu makro ile nasıl yazıp diğer hücrelere nasıl uygulayacağım hakkında yardım etmenizdir böyle bir yöntem var ise yardımcı olursanız sevinirim yoksada önemli değil bu şekilde kullanırım yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim

Geri