• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Eğerle Satır sil

yakup70

Altın Üye
Ekteki dosyada AI4 İLE AI415 hücreleri arasında 100 değerinin altındaki ve #YOK satırların silinmesi için nasıl bir makro yapabilirim?

Ekli dosyalar

merhaba

bunu deneyiniz.
Kod:
Sub sil()
On Error Resume Next
Application.ScreenUpdating = False
ss = Range("aı65536").End(3).Row
For i = ss - 1 To 5 Step -1
If Cells(i, 35) < 100 Then
Rows(i).Delete
End If
Next
MsgBox "bittim..."
End Sub

Hayırlı akşamlar dilerim; excel de sürekli yazıcıdan çıktı alınıyor, fakat ara sıra dosyayı cutepdf programı aracılığıyla pdf formatına dönüştürüyoruz. cutepdf veya benzeri programlar seçmeli yazdır butonunun arasına yerleşiyor. Yazıcıdan çıktı almak için veya pdf ye dönüştürmek için burada yazıcıları değiştiriyoruz. Benim isteğim ise normal olarak yazıcı butonuna basınca yazıcıdan çıktı almak, yeni oluşturulmuş butona basınca dosyayı pdf olarak kaydetmesi. Bu olay mümkünmüdür. Saygılarımla.

Hayırlı akşamlar dilerim; excel de sürekli yazıcıdan çıktı alınıyor, fakat ara sıra dosyayı cutepdf programı aracılığıyla pdf formatına dönüştürüyoruz. cutepdf veya benzeri programlar seçmeli yazdır butonunun arasına yerleşiyor. Yazıcıdan çıktı almak için veya pdf ye dönüştürmek için burada yazıcıları değiştiriyoruz. Benim isteğim ise normal olarak yazıcı butonuna basınca yazıcıdan çıktı almak, yeni oluşturulmuş butona basınca dosyayı pdf olarak kaydetmesi. Bu olay mümkünmüdür. Saygılarımla.

merhaba
sorunuzun bu konu ile alakasını çözemedim
lütfen yeni konu açınız ve örnek dosya ekleyin.

Geri