• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Eğer topla Eğer say ve aylık toplam al

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kykbt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Office 2007
Sorum şuki örnek tabloda ki veriler içinde aynı güne ait kaç edet veri var, o günün içinde üretilmiş malların toplam kg ne kadardır toplamları, ve ayrıca aynı ay için kaç veri var ve o ay ın toplam üretim kg ne kadardır? Örnek sayfada soru tablosu var.
(Arkadaşlar istediğimi arayarak bulamadım veya yeterince bulduğumdan işimi çözemedim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şindiden teşekkür ederim Office 2000 Excel)

Slm.
Ekteki örneği inceleyin.
İyi çalışmalar.

Eğertopla eğersay tekrar

"Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu ?"
Arkadaş ellerine sağlık hakikaten emeğin bedeli yok.
Ancak istediğimi tam anlatamadım sanırım size yeni bir dosya yollasam zahmat olmazsa!!!

Slm.
Tablonuzda Q sütunundaki (? işareti ile belirledim) matematiksel işlemleri hangi verilerle yaptığınızı anlıyamadığım için kodlamadım.
İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Bendende sana selam olsun
Q satırında istediğim o aya ait Kalıp adetlerinin toplamının ortalamasıdır.
Tekrar teşekkür ediyorum çok çok makbule geçti.
Sağol hayatın sağlıkla geçsin.

eğertopla yardım

merhaba,
yardım rica edeceğim ekteki tabloda j stundaki belli bir bankanın,g stunda belirli bir tarihten büyük olan çek tutarlarını,eğertopla formülünü uygulamak istiyorum.yardım edebilecek arkadaslara şimdiden tesekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
merhaba,
yardım rica edeceğim ekteki tabloda j stundaki belli bir bankanın,g stunda belirli bir tarihten büyük olan çek tutarlarını,eğertopla formülünü uygulamak istiyorum.yardım edebilecek arkadaslara şimdiden tesekkür ederim.

Merhaba;
Sorunuzu tam anlayamadım ama yinede eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

örneğin;garantibankasına verilen,vade tarihleri 02.10.11 tarihinden büyük çek tutarlarının toplamı gibi.

çok teşekkür ederim,zahmet oldu.

Saygılarımla.

Geri