Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer komutu ile yaptığım formul makro ile yapılabilir mi ?
Ekte bir sipariş formu oluşturdum.Birim Ağırlık sütünunda ki değerleri eğer ile elde ediyorum fakat başkaları formu kullanırken formulü bozuyorlar.Sayfamdaki formulleri makrolarla yapabilirmiyim.
Yardımlarınızı bekliyorum..
Ekte bir sipariş formu oluşturdum.Birim Ağırlık sütünunda ki değerleri eğer ile elde ediyorum fakat başkaları formu kullanırken formulü bozuyorlar.Sayfamdaki formulleri makrolarla yapabilirmiyim.
Yardımlarınızı bekliyorum..
Dosyanı istediğin şekilde düzenledim. Hücre boş olduğunda hatalar görünmesinde diye, yazı karakterlerini beyaz yapmışsın, insanlar da doğal olarak hücreyi boş sanıp içeriğini değiştiriyorlar muhtemelen.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.