• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğer formülüne hücre bicimi girme

Excel Vers. ve Dili
microsoft office 2003 türkçe
sürüm: 11.0
derleme:8169
selam arkadaşlar
benim içinden çıkamadığım sorunum
formül oluştururken ben istiyorum ki hücrenin rengi ve yazının rengide değişsin.. bunun formülü nasıl olabilir..
örneğin bi hesaplama tablosu oustururken
girilen veriler sonucunda 50 ytl olan hücre otomatik olarak kırmızı yazı rengi beyaz ve kalın olsun 75 ytl olan olan hücre aynı şekilde yeşil üzerine sarı olsun ve 100 ytl olan hücre mavi üzerin kırmzı olsun ama formüle giremiyorum.
veya aynı şekilde ytl de farklı € da farklı $ da farklı renk atamaları yapsin otomatik olarak
formda aradım bulamadım. yada yanlış başlıkla da aramis olabilirim..
bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. teşekkür ederim..

Merhaba,
-Biçim
-Koşullu Biçimlendirme

Örneği incelediğinizde geliştirebilirsiniz.

Selamlar,

Ekli dosyalar

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.

hücreleri ayrıştırma..

arkadaşlar bu konuya istinaden diger sorum
yaptıgım tabloda ödeme yapan kisiler listesinde ödeme seklini banka ve nakit olarak siralaramak istiyorum. yardimci olabilirmisiniz..
örnek:
ali demir
ocak şubat mart aylarını elden nakit ödemis. ama kalan tüm aylari banka araciligi ile ödemis..
ramazan akdag
bütün aylari bankadan ödemis..
kazim kuscu
butun aylari elden nakit ödemis
mehmet demirci
ocak şubat mart nisan mayis haziran bankadan temmuz ağustos eylül elden ekim kasim aralik.. yine bankadan..
ahmet ari
ocak şubat mart aylari elden ödenmis ama diger aylari nasil ödeyeceği belli değil..
bu formata uygun bi tablo ile
bankadaki miktar
kasadaki miktar
toplam bakiye
kisimlerinin olusturuldugu bi tablo hazirlamak istiyorum.. yardimci olursaniz sevinir..

Merhabalar,

=EĞER(Sayfa1!G8>=0;"Limit dahilinde";"LİMİT AŞILDI ÖDEME GEREKLİ !!!")

yukarıdaki formülünde
' Limit dahilinde 'yazısını koyu mavi ve LİMİT AŞILDI ÖDEME GEREKLİ !!! ' yazısını koyu kırmızı ve yanıp sönen olması için ne yapmam gerekli ?

Geri