• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Eğer formülü hakkında

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2016 TR
Home & Business
Ben düşeyara ile denedim fakat olmadı.

Yardımcı olursanız sevinirim.

ek dosya mevcut

mBDYTrT.png

Ekli dosyalar

teşekkür ederim kendi dosyam üzerinde deneyeceğim

saygılarımla

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

teşekkür ederim kendi dosyam üzerinde deneyeceğim

saygılarımla

Sayın Hocam; eklediğim dosyada sayfa1'deki mamullerden görev kodlarına göre sayfa2'deki değerleri düşey ara ile almak istiyorum. Fakat sayfa2'deki görevkodlarının aralıkları sürekli değişiyor yani mamul sayısı ve çeşidi artmaktadır. Ben burada aralığı nasıl belirleyebilirim. Yani görevkoduna göre aralığa bakma imkanım var mı? Aynı mamullerin başka görevlerde üretiliyor olması ben görevkoduna göre bir ayırma yapmadığım için hep sayfa2 deki ilk mamulun değerini alıyor. Bu durumu ayırabilmek için ne yapmalıyım?
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Ekli dosyalar

Sayın Hocam; eklediğim dosyada sayfa1'deki mamullerden görev kodlarına göre sayfa2'deki değerleri düşey ara ile almak istiyorum. Fakat sayfa2'deki görevkodlarının aralıkları sürekli değişiyor yani mamul sayısı ve çeşidi artmaktadır. Ben burada aralığı nasıl belirleyebilirim. Yani görevkoduna göre aralığa bakma imkanım var mı? Aynı mamullerin başka görevlerde üretiliyor olması ben görevkoduna göre bir ayırma yapmadığım için hep sayfa2 deki ilk mamulun değerini alıyor. Bu durumu ayırabilmek için ne yapmalıyım?
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri