• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

E-Fatura Kayıtlı Kullanıcı Sorgulama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Merhaba Arkadaşlar,

E-Fatura sistemine geçtikten sonra kayıtlı kullanıcıları sorgulamak ciddi zaman kayıplarına yol açmaktadır.Siteye girip excel'e aktarıp bir yere yapıştırıp aramaktansa bu datayı excele çekmek gerektiğini düşünüyorum.

http://www.efatura.gov.tr/efaturakayitlikullanicilar.html linkinde yer alan ve alfabetik olarak sıralanmış bu verileri (Baş harflerı seçerek) excele almamız konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Saygılarımla,

Excel var fakat sayfa yeni kayıt olan kullanıcılar ile sürekli yenileniyor.

Kurların tcmb den vba ile alındığı gibi bir şey yapılabilir mi diye soruyorum sadece.

Acele etmeyin...Bunun için bir program yazıyorum...Az kaldı...burada free şekilde yayımlayacağım...

. . .

Sitedeki liste yetersiz bence.
En azından vergi no olmalı ki listede, karşılaştırma yapabilelim.
İlk zamanlar il bilgisi vardı, şimdi onuda kaldırdılar.

. . .

Merhaba

Programın kurulum dosyası ektedir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sn. NBATMAN, emek ve paylaşımınız için teşekkürler...

Arama kısmındaki filtreleme yeterince hızlı ama, güncel listeyi indirip listeleme süreci fazla uzun sürüyor sanki.
Bunu çözebilirseniz çok daha kullanışlı olacaktır..

Saygılar,

Sn. NBATMAN, emek ve paylaşımınız için teşekkürler...

Arama kısmındaki filtreleme yeterince hızlı ama, güncel listeyi indirip listeleme süreci fazla uzun sürüyor sanki.
Bunu çözebilirseniz çok daha kullanışlı olacaktır..

Saygılar,

Sayın Osma,

Teşekkürünüz için ben teşşekkür ederim. VBnet projelerinde bu tip konular için biraz yeniyim. Fakat öneriniz üzerinde çalışacağım.

Sayın Osma,

Teşekkürünüz için ben teşşekkür ederim. VBnet projelerinde bu tip konular için biraz yeniyim. Fakat öneriniz üzerinde çalışacağım.
Allah zihin açıklığı versin. Umarım önemli güzel projelere imza atarsınız..

Bir de her zaman olmuyor ama birkaç kez İndir/Güncelle dediğimde firma isimlerini listelerken hata uyarısı ile karşılaştım. Bunu da not olarak belirteyim, düzeltmişken bu konuya da bakarsanız iyi olur.

Hata ekranı bu şekilde;
---------------------------

Cannot read file from disk. Original error: Arama aranan tarafından kabul edilmedi. (HRESULT özel durum döndürdü: 0x80010001 (RPC_E_CALL_REJECTED))
Tamam

Hoşça kalın !

Son düzenleme:
benimde çok işime yarayacaktı ama sanırım şuan çalışmıyor liste çektiği sayfa devredışı kalmış olabilir.

Geri