• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

E-Bildirgeye Giriş

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Merhaba;

Öncelikle yeni forumumuz hepimize hayırlı uğurlu olsun. Umarım tekrar bir hain saldırıya daha uğramayız..

Sorum şu; daha önce bu sorun hakkında konu açılmış fakat saldırıdan dolayı dosyaların hepsi silinmiş ulaşılamıyor. Ekte gönderdiğim dosyada E-bildirgeye giriş için excelde çalışma mevcuttur. Her açışta yeni sayfa açılsın mı sorusunu soruyor. Bunu ie seçeneklerinden komutları kapatarak engelleyebiliyorum. fakat öyle yaparsam e-bildirge doğru çalışmıyor. Sorum Tek sayfa açılmasını sağlayabilir miyiz? birde güvenlik anahtarını nasıl otomatik geçebiliriz?

Teşekkürler.. Kolay geLsin..

Son düzenleme:
Merhaba;

E-bildirgeye direk girebilmek için güvenlik anahtarını atlatarak ve yeni pencerenin açılmasına izin vermeyerek

Bunun "#" olan yerlerini doldurursak direk giriş yapabiliyoruz. Şimdi üstadlarımdan destek bekliyorum. bu metindeki # olan yerleri excel hücrelerinden aldırmanın bir yolunu nasıl yapabilirim. yani excelde hücreye kullanıcı adını yazacağım j_username= karşısındaki #### olan yer o hücre içeriği olacak.

Teşekkürler Kolay geLsin..

Arkadaşlar butonu tıkladığım sayfada yazan bir adrese girebileceğim makro kodu istiyorum. Örneğin; D1 hücresine http://www.excel.web.tr yazacağım makroyu tıkladığımda D1 hücresinde yazan adrese İnternet adresine girecek

Son düzenleme:
Buyrun E-bildirgeye giriş

Arkadaşlar sonunda çözdüm;

Dosyamı ekte gönderiyorum Muhasebeci veya E-Bildirge kullanan arkadaşlar bunu çoğaltabilir bütün mükellefleri bir excele kaydederek buradan kolayca giriş yapabilirler.

Cvplayan olmadı ama yinede bu formda emeği geçen herkese TeşekkürLer..

Son düzenleme:
üstad eline sağlık çok güzel ve yararlı bir dosya hazırlamışsın.. Eminim daha geliştirirsin. Tşk.

Sayın Toz Kaldıran uygulama ile ilgili olarak biraz açıklama yaparmısın. Bey çalıştıramadım.

Uygulama da normal ssk ya bildirge vermek için girdiğiniz kullanıcı bilgilerini excel e giriyorsunuz. Bu dosya sadece direk ebildirge sayfasına giriş için ve şifrenizi unutmamanız için. Çok güzel bir uygulama tebrikler

Yalnız ssk nın sitesine normalde girdiğimizde tam ekran oluyor. Bunda ise olmuyor. Eğer onuda yaparsanız süper olur....

Süper olmuş, elinize sağlık...

Arkadaşlar çalışmam Windowsu C: ye kurulan bilgisayarlar için Eğer sizin windowsunuz D: de ise kod bölümündeki C: leri D: olarak değiştirin. Çalışmamın hiçbir yerinde şifre koymadığın için değiştirebilirsiniz..

Yeni dosya

Dosyada yeni değişiklik yaptım umarım beğenirsiniz..

Sayfa şifresi 12345 tir. Bunu isterseniz kod bölümünden Module3 ten ActiveSheet.Protect Password:="12345" olan yeri değiştirerek değiştirebilirsiniz..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayende Tarkan VURAL senin yardımlarınla bitirebildim.. ;-)

(ismini doğru yazdım demi :) )

güvenlik sorunu

tekrar merhaba dediğiniz gibi değiştim Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var. mesajını verdi neden

Geri