• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düzgün çalışan makro, hatalı çalışmaya başladı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ziya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba,
Ekli dosyayı D: altında açtığınızda birbirinden bilgi alan 3 dosya oluşturacak. Bu dosyalardan ECZANE FATURA PROGRAMI-2 dosyasında makro var. DÜZENLE butonuna bastığımda makro çalışacak ve FIS_AKTARIM_SABLON-1.csv dosyasını oluşturacak.
Sorun yaşadığım yer : SONUÇ PROGRAMI-2 dosyasında filtrelenmiş satırları kopyalayıp FIS_AKTARIM_SABLON dosyasına yapıştırırken oluşuyor. A2:I537 alanını kopyalamayı seçtiğimi sanıyorum ama A1:I537 alanını seçiyor ve 1.nci satıradaki filtreyi de SABLON dosyasına yapıştırıyor. Benim yapmak istediğim sadece süzülmüş satırları copy paste etmek.
Ekteki FIS_AKTARIM_SABLON-2 dosyası benim görmek istediğim dosya. (csv dosyası yüklememe sistem izin vermedi xls olarak yükledim.)
Yardımlarınıza şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Sorunumu çözdüm.
Sn yurttaş'ın başka bir soruya verdiği cevaptaki makroyu kendime uyarladım. Belki bir mali müşavir arkadaşa faydası olur düşüncesiyle çalışan programı sisteme yüklüyorum.
Program LUCA ve benzeri muhasebe programına ecza depolarının web sitesinden alınan 1 aylık bilgiyi muhasebeleştirmeye yarıyor. Nasıl çalıştığını merak eden olursa mail göndererek veya buraya yazarak sorabilir. Öncelikle zip dosyayı D: altına kurunuz.
Selamlar,

Ekli dosyalar

Geri