• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşeyara üzerinden veri çekme

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Herkeze merhabalar;

Excelde çok yeniyim. Düşeyara üzerinden bir sonuç üzerinden çoklu bir şekilde nedenleri bir ara getirmek istiyorum. Ama ben sadece en baştaki sonucu getirebiliyorum. Ama ben hepsini istiyorum. Ne yapmam lazım yada nasıl yapmam lazım. sayfa 2 üzerindeki çalışmalarım mevcut belki ne yapmak istediğimi ordan daha anlarsınız. Şimdiden yardımlarınız için teşşekkür ederim :)

Ekli dosyalar

Merhaba.
Sayfa1'deki A sütununda yer alan veriler boşluksuz ve aynı ÜRÜN KODU peşpeşe yazılıyorsa ekteki belgede yer alan BARAN adlı sayfa işinizi görecektir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Daha iyi anlayabilmem için formül kısmında nasıl yaptınız. Anlatabilir misiniz? :)

Formül parçalarını " (.....) " işaretlerini takip ederek, en içten dışa doğru; başka hücrelere (aynı satırda uygulamanızı öneririm) , başına = işareti ekleyerek uygularsanız daha anlaşılır olur.

Aşağıdaki konu sayfasında konu sahibinin eklediği belge, benim o konuya verdiğim formül cevabım ve 5 numaralı cevaptaki açıklamalar aynen sizin belge için de geçerli. Bir bakın isterseniz.
http://www.excel.web.tr/f47/ki-ko-ullu-eoer-t152890.html#post832251

Sağolun hocam inceleyecem dediklerinizi. Sizlerden çok şey öğrenecem. :) Tekrar teşşekkür ederim.

Geri