• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşeyara ile özet tablodan veri alma

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Merhabalar...düşeyara komutu ile özet tablodan veri almak istiyorum ama alınamıyor.. bununla ilgili ister formül olsun ister makro bilgisi olan üstadın bilgisene ihtiyacım var...Saygılarımla...

tapu kaydı sayfasına sayfa 1 de kırmızı olan yerlerin karsısındaki sarı olan yerler aktarılacak renkler sadece sayfa birde vardır.şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Hocam aradan epey bir zaman geçmiş. Konuyu kişisel bazda çözmektense burada açıklarsanız sevinirim. Bende de aynı sıkıntı var. Özet tablodan düşeyara ile veri alamıyorum.

Foruma yeni üye oldum. Sadece forumda sadece soru sormadım insanlara yardımcıda olmaya çalışıyorum. Ama nedense kimse benim sorularımı yanıtlamıyor. Zor mu soruyorum nee:redface:

Özet Tablodan Düşeyara ile veri alma örnek resmi ektedir.

%C3%96zet%20Tablo%20-%20D%C3%BC%C5%9Feyara.jpg

Siz özet tablo olan dosyanızı ekleyin. Dosyanız üzerinden çözüm üretelim.

Siz özet tablo olan dosyanızı ekleyin. Dosyanız üzerinden çözüm üretelim.

Tamam hocam çok teşekkür ederim. üstadın birine sordum sorunu anladım. Hatalı olduğum kısım aranacak veriyi seçerken sütunları seçmemmiş. Normalde çalışıyor ama özet tabloda işe yaramıyormuş. Veriler hücre bazlı seçilirse sorun kalmıyor.

Hocam yanlış anlamaz iseniz bir önerim var. sorunları kişilerin verileri üzerinden değilde genel olarak açıklasanız daha faydalı olmaz mı. misal konuda arkadaşın biri 2012'de sormuş sanırım size dosyayı göndermiş veya yüklenen dosya silinmiş. Halbuki sizin değerli cevaplarınız belkide 10 yıl sonra bile insanlara faydalı olacaktır. Saygılarımla

Maalesef soruyu soran arkadaşımız örnek dosya eklememiş. Bu sebeple konuya çözüm üretilmemiş. Ve konuda uzamış gitmiş. Bu sebeple örnek dosya talebinde bulunuyoruz. Ayrıca çoğu zaman örnek dosyasız cevaplar verdiğimizde soruyu soran üyelerimiz genellikle sizin verdiğiniz örnek dosyada çözüm çalışıyor fakat ben kendi dosyama uyarlamadım şeklinde geri dönüşler çok oluyor. Bunda verilen cevabı irdeleyerek öğrenmek istemelerinin de payı büyük. Fakat temel olmayınca önerdiğimiz çözümleri irdelemek pek faydalı olamıyor. Milletimizin genel yapısıda tabiri caizse "apalamadan yürümeye çalışmak" olduğundan öğrenme anlamında verdiğimiz çözümlerin bir faydası olamıyor.

Geri