• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

düşeyara ile liste alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esad45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
arkadaşlar ek te data sayfasında firma isimleri var liste sayfasında ise firmayı seçince data dan firma hakkındaki tüm işlemleri listeye dökmesini istiyorum tarih tarih bunu düşeyara ile yapamazmıyız etopla ile yapmak istemiyorum çünkü tarih tarih liste almam lazım süzle de yapmak istemiyorum data sayfasını sürekli güncelleme yapıştırma yapıyorum

Ekli dosyalar

sizin yaptığınız gibi hücreleri her seferinde bir bir artırabilirsiniz?

Merhaba
Tarihleri nereye yazacaksınız. Onu da söyleseydiniz yada yazsaydınız ya :)

:)

Sanırım yanlış anlaşılma var.dalga geçildiğini düşünmek istemiyorum.b7 hücresinde yaptığınız formülü diğer sayfalara uyguladığınızda olmuyor mu?

konuyu ben tam anlamamış olabilirm.

iyi günler.

diğer sayfa derken
ben hepsini liste sayfasında altalta yapmak istiyorum

Merhaba
İyi Çalışmalar
Ekteki Dosya Umarım İşinizi Görür

Son düzenleme:
Merhabalar, Exel bilgim çok fazla yok ama bugün bi satıcımızdan formüllü satın alma çizelgesi geldi ve muhteşem yapılmış stok kodunu girdiğiniz anda otomatik olarak ürünün adı ve fiyatı çıkıyor nasıl yapılmış olabilir formülü yazıyorum....

=EĞER(EYOKSA(DÜŞEYARA(A16;'C:\[KSPT FİYAT LİSTESİ 021 LST.xls]Sayfa1'!$A$1:$B$9301;2;YANLIŞ));0;DÜŞEYARA(A16;'C:\[KSPT FİYAT LİSTESİ 021 LST.xls]Sayfa1'!$A$1:$B$9301;2;YANLIŞ))

ekteki gibi düzenleme yaptım

grup 1 e göre liste alma olsun

ama 2. satır boş kalıyor

birde sayfa düzeninde veri al ve isim çıkmamalı yazdırma alanında onu nasıl ayarlayabiliriz

Merhaba
İyi Çalışmalar
Ekteki Dosya Umarım İşinizi Görür

evet yaptım ama birkaç değişiklik yapınca sıkınıtı oldu

grup 1 e göre liste almak istiyorum

2. satır boş çıkıyor

birde veri al yazısını yazdırma alanı içinde çıkmasını istemiyorum yanındaki grup 1 adı nında bir bakailirmisiniz ekte

Ekli dosyalar

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.

Son düzenleme:
Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.

Son düzenleme:
benim en son gönderdğim listede bu değişikliği yapmanızı istemiştim bu en önce gönderdiğim eski liste birde formaatı benim gönderdiğim gibi olsun istioruz siyah ve sizin format gibi değil bu münkünmü

Dosyanız Ektedir

Son düzenleme:
Merhaba ben bir proje firmasında çalışmaktayım.ekteki dosyada personelin harcama yaptığı projeye göre tutar almak isityorum.Bunu düşeyara ya da yatayara ile almam mümkün mü ?

Ekli dosyalar

merhaba
J2 hücresine formülü kopyalayın.Umarım işinizi görür
Kod:
=ETOPLA(C:C;I2;D:D)

Son düzenleme:
Geri