Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba , sayfa 3 de bulunan faturaların yanına sayfa 2 de bulunan tutarları getirmek istiyorum ve gelen tutarı 1,18 e bölmek istiyorum , tek formül ile iç içe yapmak istiyorum , yardımlarınızı rica ederim , teşekkür ederim.
Merhaba , cevap için çok teşekkür ederim , çıkan sonuç , virgülden sonra +yukaruyuvarla yapmak istiyorum, tek formül için nereye yazmam gerekiyor , çok teşekkür ederim
Merhaba ,
Sayının "," (virgülden) sonra kaç basamak olması gerektiğini yazıyoruz , 0 olduğu için virgülden sonrasını dikkate almayıp yukarı doğru en yakın tamsayıya yuvarlanır.
Ayrıntılı anlatım aşağıdaki linkte mevcut.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.