Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba,
Düşey ara formülü aynı bilgisayarda başka bir excel sayfasında çalışırken bu sayfada çalışmıyor. acaba neyi yanlış yapmış olabilirim? çok acil zor durumdayım.
Sorunu buldum ama nedenini bilmiyorum.
Şöyle ki, sütunun bir tanesine düşey ara formülünü yazdığım zaman o hücrede formül olduğu gibi kalıyordu. yandaki başka bir sütunda daha önceden girmiş olduğum düşey ara formülü ise çalışıyordu. çalışan sütundaki formülü çalışmayana kopyalayıp hücre adreslerini değiştirip enterlayınca düzeldi.
sonra o sütundaki hücrelerin hepsinin içeriğine baktığımda "metin" olarak göründüğünü fark ettim. metin yerine sütunu tarayıp hepsini sayı olarak biçimlendirdim formül çalıştı.
Ama ben "metin" olarak bir değişiklik yapmamıştım. böyle olmasına anlam veremedim.
bu neden olmuştur? ayrıca düzeltme yöntemim doğrumu sorunsuz çalışır mı?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.