• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

düşey datayı yatay sıralayarak aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan peleryn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Herkese Merhabalar;

Ek'li dosyada Sayfa1 de artan şekilde düşey sıralanmış seansların Sayfa2'ye Bireysel ya da Grup olması kriterine bağlı olarak Bireysel ve Grup alanlarına bölünmesi ve artan özelliğini kaybetmeden yatay olarak sıralanması üzerine bir aktarma sorusu var.Sitede çok işlenen bir konu ama istediğim kriterlere gördüğüm çözümleri uygulayamadım.

Yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Ekli dosyalar

peleryn sanırım transpose formuluylede baska bır sekılde yapılabılırö bız goz atmak ıstersınız dıye dosyanızı eklıyorum...

Ekli dosyalar

Sn. mustafaine merhaba;

Transpoze işlemi malesef işimi görmeyecek.Her çocuğun verilerini sayfa2'de oluşturduğum tablodaki gibi tek sırada elde etmem gerekiyor.

İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Herkese Günaydın;

Arkadaşlar bu konu benim için hayli aciliyet içeriyor.Geriye dönük 1 yıllık evrakta düzeltme yapılacak bu yüzden öncelikle elimdeki Sayfa1 dekine benzer her aya ait seans dökümünü Sayfa2 deki hale çevirmem gerekiyor.Umarım bugün bir ilgilenen çıkar..

Herkese iyi çalışmalar dilerim..

sayin peleryn ilk sayfanizi sutunlar eklemek sartiyla isteginize benzer birseyler yapmaya calistim umarim, calisiyordur :) ve isinizi gorur.. Tam kontrol edemedim kusura bakmayin siz kontrol edersiniz, kolay gelsin..

Ekli dosyalar

Sn mustafaine ;

Kontrolümü yaptım ellerinize sağlık çok güzel olmuş tüm veriler doğru ve yerine aktarılıyor.Acaba cevap gelmez mi ya da gecikir mi diye endişelendiğim bir konuydu cevabınızla beni çok rahatlattınız çok teşekkür ediyorum.

Bu haliyle işimi görüyor ve yapmaya hemen başlıyorum.Ama makro ile çözümü konusunda da bir yardım alabilirsem çok sevineceğim..

Tekrar çok teşekkür ediyorum Sn mustafaine ellerinize sağlık..

Rica ederim peleryn, dun aksam ugrasamadim konunuzla kusura bakmayin o yuzden kisaca bi transpose onermistim, sanirim daha sonra count filanda yaptirarak siz seans sayilarini yazdirabilir ve formulu kisaltabilirsiniz, vba bolumu beni asar sanirim, yinede isinizi gorebilecegine sevindim, kolay gelsin..

Geri