• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

düşey arama

Excel Vers. ve Dili
Excel - 2007-2010
Türkçe
sevgili üstadlar,

düşey arama ile bir formül yaptım ama bir yerde takıldım. örnek dosyayı ekte gönderiyorum.
yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden teşekkür ediyorum.

saygılar

Ekli dosyalar

Merhabalar öncelikle forum kurallarını okumanızı öneririm.
2. bir husus forumda sorunuzla ilgili arama yapmanız.
Sorunuzu eğerhata fonksiyonunu kullanarak çözebilirsiniz.

merhabalar,
forum kuralları ile ilgili olarak bir ihlal yaptıysam kusura bakmayın ama neden böyle yazdığınızı henüz anlamış değil. Forumda sorumla ilgili arama yapma konusundan başka.

Öneriniz içinde teşekkür ederim.

Merhabalar öncelikle forum kurallarını okumanızı öneririm.
2. bir husus forumda sorunuzla ilgili arama yapmanız.
Sorunuzu eğerhata fonksiyonunu kullanarak çözebilirsiniz.

Forum kurallarınızı okumanızı önermemin sebebi sorununuzu ekli dosyanının içerisinde yazmışsınız sadece. Sizden sonra aynı sorunla karşılaşan üyeler arama yaptığı zaman sorunu dosyanın içerisine yazdığınız için cevaba ulaşamayacaklardır. Bu nedenle yazdım.

Teşekkürler öneriniz ve bundan sonra daha dikkatli olacağım ve forum kurallarına da uymaya özen göstereceğim.

Tekrardan teşekkürler. Sorunumu da çözmüş bulunmaktayım. EHATALIYSA formülü ile.

Saygılar.

Forum kurallarınızı okumanızı önermemin sebebi sorununuzu ekli dosyanının içerisinde yazmışsınız sadece. Sizden sonra aynı sorunla karşılaşan üyeler arama yaptığı zaman sorunu dosyanın içerisine yazdığınız için cevaba ulaşamayacaklardır. Bu nedenle yazdım.

sevgili üstadlar,

düşey arama ile bir formül yaptım ama bir yerde takıldım. örnek dosyayı ekte gönderiyorum.
yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden teşekkür ediyorum.

saygılar
Dosyanız ekte.

Ekli dosyalar

Geri