• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Düşey ara formülü ile veri çekme ve otomatik toplam

Excel Vers. ve Dili
excell 2003-2007 türkçe
Ektede belirtiğim gibi ben liste 1 de yapmak istediğimi yapamıyorum fakat liste 2 de malesef oluyor liste 1 de veri çekmek istiyorum aynı şekilde. Fakat liste 1 de baska formül olduğundan mı artık bilemiyorum ben yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Ektede belirtiğim gibi ben liste 1 de yapmak istediğimi yapamıyorum fakat liste 2 de malesef oluyor liste 1 de veri çekmek istiyorum aynı şekilde. Fakat liste 1 de baska formül olduğundan mı artık bilemiyorum ben yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.

liste2 ye göre kopyaladım

Ekli dosyalar

Selam, formüller gerçekten süper,emeğinize sağlık, benim exel fazla iyi değil, bu tür şeylerde geliştirmek için bir öneriniz fikriniz varsa sevinirim, muhasebe ve raporlamada gerekli formülleri öğrenmek için.

Selam, formüller gerçekten süper,emeğinize sağlık, benim exel fazla iyi değil, bu tür şeylerde geliştirmek için bir öneriniz fikriniz varsa sevinirim, muhasebe ve raporlamada gerekli formülleri öğrenmek için.

Bu formda bulabileceğimiz çok şeyler var sorulan sorulara ve verilen cevaplara bakarak bunları öğrenmeyeçalışıyorum, sizede tavsiyem verilen cevapları incelemek; kendi excel proplemlerimin hepsinin cevabını bu formdan rahatlıkla bulabiliyorum. Kolay gelsin.

Teşekkürler

Geri