• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

DubleClick ile Listboxtan sayfaya veria karmak

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
DubleClick ile Listboxtan sayfaya veri aktarmak

Merhaba .Userform üzerindeki listboxa belli bir tarih aralığını filitreliyorum.Filitreledikten sonra Listboxtan ilgili satırı çift tıklayınca belirtilen diyelim ki a2:j2 satırındaki verileri diğer sayfadaki belli hücrelere aktarmam mümkün mü? ( örneğin sayfa1de a2 yi sayfa2 de q2 ye gibi)Dosya ekte.Aynı şeklde userform üerindeki tekxboxlardaki verileri de aktarmak istiyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba .Userform üzerindeki listboxa belli bir tarih aralığını filitreliyorum.Filitreledikten sonra Listboxtan ilgili satırı çift tıklayınca belirtilen diyelim ki a2:j2 satırındaki verileri diğer sayfadaki belli hücrelere aktarmam mümkün mü? ( örneğin sayfa1de a2 yi sayfa2 de q2 ye gibi)Dosya ekte.Aynı şeklde userform üerindeki tekxboxlardaki verileri de aktarmak istiyorum.

Ben bu konunun terfiler bölümü ile ilgili bir sayfa yaptım ekli dosyaya bir bakınız.

Terfisi gelen hücreler renk değiştiriyor ve bu hücrelere göre terfileri aktarıyor burada dikkat edilecek nokta terfi tarihi değil bir kişinin hangi ayda terfisinin yapılacağını P ve Q sutunlarına ilgili ayı girmek yeterlidir ilgili ay gelince bu hücreler renk değiştirecektir

Her ay bir kere terfileri aktar düğmesine tıklamanız yeterlidir

Ekli dosyalar

Ben bu konunun terfiler bölümü ile ilgili bir sayfa yaptım ekli dosyaya bir bakınız.

Terfisi gelen hücreler renk değiştiriyor ve bu hücrelere göre terfileri aktarıyor burada dikkat edilecek nokta terfi tarihi değil bir kişinin hangi ayda terfisinin yapılacağını P ve Q sutunlarına ilgili ayı girmek yeterlidir ilgili ay gelince bu hücreler renk değiştirecektir

Her ay bir kere terfileri aktar düğmesine tıklamanız yeterlidir

İlginize teşekkürler.Sizin çalışmanız üserinden devam edecek olursak;
*Terfisi gelen personeli derece ve kademe terfisine göre nasıl ayırıp, ayrı ayrı rapor sayfasına aktracağız.
*Ayrıca raporlamalar bireysel olacak yani kademe terfisi gelen iki kişi dahi olsa raporlamalarda bir kişi olmalı,(Bunu sanurum yaınına bir checbuton koyarak çözebiliriz), Şöyleki öncelikle terfisi gelenler aya göre sizin mantığınızla listeleneip terfis aktarılacak daha sonra check işsretli olan kadem terfisi ise kademe terfis sayfasına derece terfisi ise derece terfisi sayfasına aktarılacak.
İnşallah yazpımı anlatımı kadar uzun değildir.:)
Kolay gelsin.

Dosyana farklı bir userform ve sayfa ekledim

1-terfiler bilgisayarın tarihine göre ve B.C sütunlarına göre aktarmaktadır.
2-userformu açtığında yeşilrenkli textboxlara değer girdiğiniz zaman süzme işlemi yapıyor veya listbox nesnesinden seçim yapabilirsiniz.
3-KADEME_TERFİ_FORMU sayfası veya DERCE_TERFİS FORMU na aktarm yaparken pembe açılan kutudan sayfa ismini seçip sayfaya aktar düğmesini tıklayınız.

Bu formda bir çok özellikler mevcut birazcık kurcalayınız deneme yanılma ile göreceksiniz.

mauseyi sağ klık tıkladığınız zaman en altta takvim yazısını göreceksiniz onada tıklayınca takvim açılır ve imlecin üstüne istenilen tarihi aktarr.

Ekli dosyalar

Geri