• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

DTPicker problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 ENG
Merhaba, Arkadaşlar

Hazırladığım bir userform üzerine 4 sayfadan oluşan bir multipage ekledim ve herbir multipage sayfasında 1 adet DTPicker var.

Userformu kaydettiğimde, multipage sayfalarından hangisi aktif ise o sayfa üzerindeki DTPickerin değeri excel hücresine aktarılıyor. Diğer sayfalardaki değerler yanlış veya saat formatında geliyor. Başka bir sayfa aktif iken ise, bu sefer diğerleri yanlış değer dönderiyor.

ActiveCell.Offset(0, 16).Value = DTPicker2.Value

formatı düzenleyerekte yapsam da değişmedi.

ActiveCell.Offset(0, 16).Value = Format(DTP2.Value, "dd.MM.yyyy")

2 gündür farklı metodlar ile yapmaya çalıştım. Olmadı.

Ben olsam DtPicker kullanmam.
64 bit bir excelde çalışmayacaktır.
Standart vba nesnelerini kullanmakta fayda var.:cool:

Merhaba. Aşağıdaki kodu deneyin.

Kod:
ActiveCell.Offset(0, 16) = CDate(DTPicker2.Value)
Bu arada 32/64 bit "DateTimePicker" ve "ListView" için benimle irtibata geçebilirsiniz.

.

zeki bey MSCOMCTL.OCX ve mscomct2.ocx her ikisinide syswow64 sayfasına atıp registerladım.toolboxa microsoft date and timer sp4 işaretli ve dtpicker toolboxa geldi fakat userform uzerine atınca '' the control could not be created because it is not properlylicensed'' yazıcı çıkıyor.
lütfen yardım

Forumda küçük bir registry ayarıyla bu hatanın çözüldüğünü hatırlıyorum. Forumda ayrıntılı arama yapın.

aynı sorunu yaşadım, çözüm bulunamadı. Bu nedenle DTPick kullandığım tüm formları birbirinden ayrı sayfalarda baştan tasarladım. multipage özelliğini kapattım.

teşekkürler

Geri