• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Döviz alış / satış kurlarını getirtmek

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2019,Türkçe
Merhaba; Ekli dosyada da görüleceği gibi dövizli çalıştığımız firmalar var. Bunlar faturalarını döviz satıştan ödemeleri ise döviz alıştan yapmaktadır. Aynı zamanda da Dolar ve Euro ayrı ayrı kullanmaktadırlar. Bu konuda bir tablo yapmaya çalıştım ancak bazı yelerde takıldım bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim.

Ekli dosyalar

Döviz Alış / Satış Kurlarını Getirtmek

Yukarıdaki bahsettiğim konuda yardım etmenizi rica ediyorum.

Üstadım ilk önce ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Yanlız sizden ufak bir ricam olacak Açıklama kısmında "ÖDEME" İbaresi olmadan yapılabilir mi

Son düzenleme:
Üstadım döviz kurlarında sadece satış kuru geliyor fatura geldiğinde satış kuru kullanılıyor. Ödeme yapıldığında hesaplara döviz alış kurundan yapılıyor

Üstadım ilk önce ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Yanlız sizden ufak bir ricam olacak Açıklama kısmında "ÖDEME" İbaresi olmadan yapılabilir mi

.

Hangi mesaj kime yazılmış belli değil.

Bir kere bunu açıklığa kavuşturun.

"ÖDEME " olup, olmadığını Excel'e nasıl anlatacağız?

.

Bu karışıklıktan dolayı özürdilerim. Excel'e anlatabilme konusunda bir fikrim yok siz bu uygun diyorsanız bunun üzerinden devam ederim artık yapcak bir şey yok tekrar ilginiz için teşekkür ederim.

Bu karışıklıktan dolayı özürdilerim. Excel'e anlatabilme konusunda bir fikrim yok siz bu uygun diyorsanız bunun üzerinden devam ederim artık yapcak bir şey yok tekrar ilginiz için teşekkür ederim.

.

Demek istediğim, "ÖDEME" yerine başka nasıl bir anahtar kullanmamız gerekir?

Yani aranılan tarihteki işlemin "ÖDEME" mi? Değil mi? nasıl ayırt edeceğiz?

.

#4 nolu mesajımdaki dosyayı güncelledim. Tekrar deneyiniz.

Geri