Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dosyayı geliştirecek ve sorunuma cevap olabilecek ustalırın ilgisine
Benim bilgim ve toplama makrolarla ancak bunu yapabildim eğer ustaların ilgisini çekerse ve dosyamı geliştirip daha kullanışlı hale getirirlerse çok mutlu olurum. şimdiden herşey için teşekkürler saygılar
üye kayıt defterindeki g1 hücresindeki ismi aynı klasör içerisindeki üye fotoğrafları klasöründe arayıp bulacak ve a1 hücresine yapıştıracak bir makro yazılabilirmi acaba
modül 3 çalıştırdığımda aynı klasör içindeki üye fotoğraflar klasöründen
g1 hücresindeki veri ne ise aynı isimdeki fotoğrafı bulup(jpg) a1:c9
yapıştırsın istiyorum fakat modüldeki hata picture1 variable not defined diyor yardımcı ollursanız sevinirim
Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.
--------------------------
Konuya Olumlu Veya Olumsuz
Dönüş Yapmanız.
Konuyu Takip Eden Diğer Site
Sakinleri Açısından Faydalı Olucaktır.
asr35 hocam ilgilendiginiz için çok teşekkür ederim
yaptıgınız çalışma çok güzel sağolun.
acaba bu modülü şablon sayfasına nasıl eklerim ve her yeni üye için yeni sayfa açacağımdan dolayı g1 hücresine yazacağım isime göre her sayfada kişilerin sabit resimleri olabilirmi eğer ilgilenirseniz çok sevinirim yardımlarınız için çok teşekkürler
Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.
--------------------------
Konuya Olumlu Veya Olumsuz
Dönüş Yapmanız.
Konuyu Takip Eden Diğer Site
Sakinleri Açısından Faydalı Olucaktır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.